DU ÄR DEN BÄSTA!

Hej alla elins läsare! hoppas ni mår finfint! :D

Det är inte elin som skriver som ni kanske märker. Men jag var tvungen att skriva lite på hennes blogg.
joo, elin du är en underbar person, alltid glad & positiv så alla i din omgivning blir likadana. Jag är världens lyckligaste för jag har dej som min bästa vän. Varje gång jag ser dej blir jag glad. Alla våra minnen kommer finnas i mitt huvud föralltid, kläppen, skrattanfallen och starbikes och mkt mer. bara några alternativ. Vi har många minne och vi kommer få fler ihop.
Du vet att är det något så är det bara att ringa elle messa, och det vet du! finns alltid för dej!
Försöker alltid komma på en lösning om du har något problem med något och gör allt för du ska må bra, för det är det ända jag vill är att du ska ha det bäst! att se dej nere får mej osså att bli nere.
jag vill bara att du ska vara som lyckligast!

JAG ÄLSKAR DEJ BÄSTA VÄN, NU & FÖRALLTID! <3<3<3<3<3<3<3

/ erika sundström


fick en elr tre saker av världens bästa ida idag ....(aa



hahahha snäll hon är va??(A) sjuuukt sööta.


ida du är verkligen bääst!


sunshines

skolan ååh seriöst, känns som om de gått mer än två veckor, och vi har fått ett nytt schema nu helt plötsligt och de suuuger verkligen! annars är skolan helt okej, rätt mkt läxor men ändå rätt chill!

efter skolan stack ja inom stan o träffa hanna där, satt i en timme på grappa och snacka snacka snacka o drack varmchoklad(A) thihihihi har saknat dig honey! såklart var vi inte klara när vi skilldes åt, men hoppas vi ses snart igen! 

nu blir de och plugga lite, och sen blir de käka, sen kanske ut med en polare som man inte träffat på typ tre månader (N)


dagens outfit..

och dagens låt blir en som jenni har pankat in i huet på mig..


-love e


godnatt..



lovade mamma vara utloggad halv elva, alltså om en min,
jag tänkte bara säga godnatt till er! så sov gott nu , puss på er


-love e


godkväll

hemma efter en sköön shopping runda på nova med mamma o syster! hittade mycket andvändbart o fint! bla
en skjorta, en t-tröja, tights, en typ skjort tunika, block, jeans, kanske ngt mer, men kommer inte ihåg, iaf, har precis läst klart engelskan och fixat lite med anteckningarna från skolan så ja har allt samlat!, så just nu är ja helt slut, funderar på o sätta på en film, men får se..

ha en fortsatt bra kväll

-love e

it would be easier if you let me be..althoug i don't want

hemma!

hemma efter en rätt jobbig skolda, man känner sig helt slut nu ja..men nu blir de snart att åka o skoppa med mamma o syster i malmö! thihihi(yy , så vi hörs ikv! ha en bra månda världens bästa läsare!

-love e


thihhihi, hinner dagens ;



tröja, only
linne, JC
tights, H&M
skärp, VM
klocka, jet set
ring, kroatien
brunt armband, fick de av syster när hon var i gambia
pandora armband.
bag lady armband.


thhihihi:D

ha det bra
-love e


godmorgon!

pappa väckte mig för 10 min sen... somsagt helt jävla dööööd! just nu käkar ja frulle, snart ska man börja fixa sig och packa idrottsväskan, sikkkkkken tur man har, idrott en månda(y, gaaaaaaaaaaash fattar inte hur ja ska palla denna dag asså!  men ni tickar tiden iväg, ha en fortsatt bra månda så hörs vi när ja kommer hem!!

-love e

sömning bild från igår..


hemmaaa..

äntligen hemma efter en vääldigt aktiv helg. har spelat fem matcher på tre dagar, så nu är man räääätt sliten! och hela kroppen värker! nu blir de bara datan hela kvällen.. är rätt sliten som sagt..!

imorgon "back to school" igen, kommer vara död, men ha en bra sönda,

förlåt för ett tråkigt inlägg..


-love e

hemma nu, mörrum sen..

har precis kommit hem från skolan.. nu blir de packa de sista, sen dra till mörrum om 1½ timme e där hela helgen, hur de gått kommer på sönda eller månda, men ni kan nå mig på min telefon hela helgen!

ha en underbart bra helg nu!

-love e


godmorgon..

sitter nu och har precis käkat frulle, nu blir de packa o fixa sig de sista! idag blir det skolan o sen drar man till mörrum med laget vid halv fyra.. så vet ej om de blir mer bloggning under helgen! mmen hoppas ni överlever.

& de blir nog så att jag fortsätter ett tag till!

-love e


every rose has it's thorn

   
Every Rose Has Its Thorn
 
 
  We both lie silently still
In the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that’s why they say

Chorus:
Every rose has it’s thorn
Just like every night has it’s dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has it’s thorn

Yeah it does

I listen to our favorite song
Playing on the radio
Hear the dj say loves a game of easy come and
Easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know that you’d be here right now
If I could have let you know somehow
I guess

Chorus

Though it’s been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
But the scar, that scar remains

Solo

I know I could have saved a love that night
If I’d known what to say
Instead of makin’ love
We both made our separate ways

But now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess

...

har suttit i timmar o försökt hitta på ngt bra o intressant o läsa o skriva om.. kommer inte på ngt.. men jag vet inte om ja kanske ska sluta blogga elr vad.. men vi får se hur de blir..

-love e


one three hill

kom hem från skolan för ca 30 min sen.. nu sitter man här och kollar på one three hill, sen blir de och räkna lite matte i och med maan inte är hemma i helgen! sen har man fått massa klagomål på att man inte lägger upp dagens outfit varje dag, så får väl försöka bli bättre på de!, hahah!

& klassen kan inte vara lite dryg ibland iheller..... hahahahhaa, men ändå rätt sick, vi har liksom träffats bara i en vecka och under den veckan har man inte gått från skolan utan att ha halvt kramp i käkarna! hahahhah!!




-love e


godmorgon..

..hoppas ni sovít gott, de har inte ja, iaf, mamma väckte mig klockan 7, känns rätt fel att gå upp då när resten av klassen inte går upp försen typ halv nio ;s aja, nu ska ja snart iväg på handbollsgymnasiet, o kent( han som tränar oss) han bara ja vi ska ha intervall träning på torsdag!!! seriöst hon är bara åtta dåÅ;o

ikv blir det träning, men måste dra o fixa de sista,


de gjorde så man fick börja tänka om..

-love e


ser ni någon likhet?

även tagen av två olika personer, o som ni ser (hoppas ja) ett år gammal den till höger.. lite äckligt att dem är så lika  ändå ;S


efter en skoldag

så är man nu hemma o är über trött, nu sitter man o tittar på one three hill o snackar med mig älskade syster som hade övergett mit i tre dagar!! dumt dumt, !

ha en bra onsdag,

-love e

sitter o väntar..

just nu sitter ja och väntar på att frankii (i min 9B tröja ..miss everyone)ska höra av sig så vi kan ut och gå. har till o med hunnnit göra söta flätor,(A) yes,

have it


väldigt ugly pic men lev med de!

inte jätte bra kvalite, men lyssna på den ändå, den är redigt bra!


i mina högtalare 24/7 just nu


godkväll

..mina kära läsare, hoppas ni har haft en bra dag! de har jag haft, hahha,mycket bättre humör idag, o de blev rätt mycket skratt i skolan idag.(ifall jag har träningsverk i magen imorgon vet vi vf) hahahhaha! aja, nu är man rätt sliten efter en hel dag i skolan, nu blir de fixa lite här på rummet o musik, sen vid sju halv åtta imorgon drar ja och frannkiiii ut o går, sååå sjukt länge sen stumpan! men vi hörs sen!

+ grattis syster! <3
 -love e


helt utmattad

jag är helt utmattad, jag orkar inget längre orkar itne sova äta prata skratta, vafan är de för fel på mig? aja, hoppas de bara var idag.  men träningen gick OK och nu vill ja bara soova tror ja, handbollsgymnasiet, spännande!

-love e




i thought maybe I was someone special for you

HOME SWEET HOMe

efter en riktigt jobbig skoldag är man äntligen hemma! har precis käkat lite, nu blir de plugga lite sen blir de att fotas med handbollen o sen träna, så vet ej om de blir så mycket mer bloggning ikväll!

men have a nice monday!

-love e

snart skolan.

..elr snart o snart, klockan är 06.50 och jag börjar 08.30 hahahhah, gomorgon iaf, hoppas ni sovit gott, själv känns de som inte en endaste blund, ååååh vad trött ja är, har precis käkat frulle o duschat, nu blir de o fixa sig klart inför schoool, slutar 14.20 elr ngt sånt, så de blir en rätt chill dag hoppas jag! för en intensiv dag till med massa problem har jag haft tillräckligt denna helg! men nu får ja dra o fixa mig så ja slipper stressa, have a nice day everyone!

-love e


bild på mig o världens bästa pappa på kreta 09!

ny header

tack så jääätte mycket petra, kollar gärna denna snäckans blogg www.petrasvenssons.blogg.se
nu är ja iaf hemma från bästa vän, har haft en underbar dag/kväll som vanligt, så mycket minnen så mycket att snacka om, vi var igentligen inte klara när ja drog hem, men vi får fortsätta en annan dag snäckan, jag älskar dig!

nu blir de snart duschen och sånt, puss

- love e

hinner dagens.




vit linne: JC
jeanslinne: H&M
kofta:VM

-love e

bästavän.♥

godmorgon läsare, efter en bra kväll igår har man äntligen fått sova lite, gick upp vid 10 tiden för att ta bussen till bästavään, o är där hela dan, så blir inte så mkt bloggning idag, men bilder lär komma :) imorgon blir de skolan IGEN , asssså helgen går så jävla fort (n)

ha en härlig sönda!

-love e


nattblogg

efter en grym o kall kväll så sitter man hemma och är as trött , trött i benen, huevärk o fryser, så blir att sova nu sen bär de av till bästa vän vid halv tolv imorgon,

-love e

tänkte bara säga..

..att jag drar nu typ strax till natalie, sen vidare till malmööö! have it nice, it's saturdaaaay!

-love e


kvällens :




elr ngt, får se om jag bytar om IGEN, vet ej om ja är spec nöjd med valet, men vi lär väl se!

have it
-love e

godmorgon sunshines!

sovit gott? ja har iaf, vi kvart över elva väckte mamma o pappa mig....sen upp käka frukost o sånt. nu har man precis plockat undan på mitt rum, snart duschen, o sen vid halv fyra drar man vidare till natalie, sen vidare till malmöfestivalen, där ja tillbringar kvällen! imorgon blir de hem till bästavän o vara där heeeeeeela dagen, sen är helgen slut ;o åh herregud.. aja, kvällens outfit kommer kanske senare om jag hinner:)

ha en riktigt bra lörda för de ska ja ha!!

-love e

varför plåga sig själv?

ja de är fan ta med frågan, har precis kollat på Remember me... ååh vf gör ja så.. såklart bölar man o sen blir man deppig.. ååh, då blir de depp freda nu då :( ååh , jag är en bölgris i filmer de vet ja mkt väl om och ändå gör ja de, hur dumt är de inte igentligen?

nu blir de musik o sånt.. imorgon malmöfestivalen med massa folk !

-love e

friiiidaaaay!

hej, sorry ja dampar loss dirr, men var bara tvungen, dem snacka om den i skolan, så ja var bara tvungen att se trailern aasssåå omg .. aja, skolan var typ halvt dryg, men fick sluta en halvtimme tidigare så man klagar ju inte.. ikväll får vi se vad som väntar, mf? hemma? ääh vet inte, :)

-love e

helt seriöst?

vem fan lägger pengar på denna filmen, haha asså fy fan vad dålig den verkar!!


@ hannas place

efter en lite halvdryg skoldag sitter man nu hos hanna o typ snackar o kollar på när hon packar (aa, ikväll blir det trajjning, men hade gött folket.
-love e

hanna ahlberg, iloveyou babe!

soon school or something

godmorgon läsare! ja då vaknade man redan vid halv nio, asså seriöst, kunde sova till elva idag iaf.. men niixx , har precis packat klart allt till skolan o e precis klar med mig själv, nu blir de bädda o snart käka lunch , ca 12.15 tar ja cyklen till skolan, efter skolan drar man ner till stan och fikar med hanna älskling! mkt to talk about!senare ikv blir det träning, i STEHAG?? ååh aja.. thihihi, yes, men har iaf hunnit tagit dagens outfit,  :) Så den kommer här !

hoppas ni har en super bra dag, så hörs vi ikv.:)
-love e


jeans jacka, H&M
linne, Gina Tricot
chinos, MQ
convers
väska, accent
klocka, jetset
turkos ring, kroatien
silvrig ring, H&M
pandora armband
armaband, spanien


...

it's a long way to get what you want, but it's hard to wait when you miss it a lot
i try to understand my brain..thats the hadest thing i've ever done..

tränings dax...

seeya, blir ev inte mer bloggning ikv, men ni få ha en fortsatt bra kväll !



-love e

back to school..

jadå då har man gått sin första dag i gymnasiet, riktigt chill klass och idag var de bara en j*vla information, helt sick! vår längst dag är till 16.30!!! asså seriöst ....aja , annars är de väl helt okej schema. men ändå rättt sick att våra riktiga dagar börjar redan imorgon ;o ahahahah ehm ja..
men det är verkligen(y,  imorgon börjar man 12.45 till typ tre :) så de är rätt chill, men aja , nu kommer en dagens outfit också!




bluse. H&M
jeans tights. only
klocka.jetset
stor ring. kroatien
små ringar. H&M

btw. första träningen idag , sen uppehållet .

-love e

bild bomb från kroatien 10


tyskland-övernattning- jag & farfar

farfar - farmor i österrike

i Varazdin hos släkten, simona!

sabrina o jag

goga-simona o jag

bild på mina naglar(aa

sen vidare till plitvice, tyyp en natinoal park, som var helt otroligt vacker!!

ett litet vattenfall




sen vidare till Kozino vid havet.. jag och utsikten från våran balkong

när vi skulle in till Zadar, farmor o farfar

jag & min älskade långkläning som jag är förälskad i!

zadar, typ en väldigt charmig kille utklädd  o ja ni ser ju själv, men han var väldigt charmig!

jag på en resturang i Kozino

sista kvällen i Zadar


"mellanlandade" i bled

har någon av er varit där? iaf, där är en ö mitt i en jättte stor sjö typ, vi åkte ut till den i en sånhär båt..

till denna kyrka..

jag o farmor ringer i klockan(A)

detta var min resa i bilder!


himmma

himma efter 17 dagars kroatien, helt underbart har de varit, men har haft mkt hemlängtan! bilderna kommer ev lite senare idag, :) imorgon börjar skolan igen, helt sick ;S hahahah , gymnasiet som står på förstaplats just nu ;s hahahaha yeeeh .
idag blir det bara att ta de lugnt, packa upp och sånt ... jag man är ju rätt sliten efter 18 timmars bilresa :P hahhaha  ,  aja, kommer ev bli lite glest med inläggen nu framöver,men lovar att sia komma igen!

-love e

lever livet - kroatien 2010

dobro dan! hahha annu en kvall fick ja sitta har(A)  lyckligast! vi har inte gjort sa mkt idag, varit pa kyrkogarden och fixat vid farmors foraldrar! mycket fint blev de faktiskt! sen har jag o farmor lart dem spela skitgubbe! hahahha sinnes vad man kan ha roligt assa ;)imorgon blir de ev att fixa naglarna, maste snacka med mamma, men grannfrun fragade mig sa blir nog ev de, 100 kunar e lix inget , typ 150:- de e billigt fan ta mig ;) hahha, och det blir ansiktsbehandling imorgon ocksa med farmor! allt e toppen har forutom vadret! de kunde varit battre! 

har kommer lite bilder:

en inte sa jatte bra bild, men detta e min langklanning! (A)

2 av nestkusinerna o natacha

simona jag farmor!

kommer fler bilder, men de kommer nar ja kommer hem

-love e

KROATIEN!!!

hejsaaaaan! nu sitter man hos slaktingarna och lever livet, fick typ precis reeda pa att dem hade internett och sant sa bratzo( min pappas kusin) att jag fick garna sitta har sa man tackar val inte nejh ;o????? aja , hoppas ni kan pussla ihop vad har ska sta:) men ja, man ater saaaaaaa mycket sa mina alskade vanner ni kommer inte kanna igen mig nar ja kommer hem! idag har jag varit och fatt massage och sen pa freda blir det ansiktsbehandling!!(yy. lorda morgon drar vi vidare till Zadar och solar badar och myser!


have it, hor av mig nar ja kan!
-love e

RSS 2.0