-jag mår bäst när jag får skratta...

godag! sitter här och sitter. klockan är typ halv fem och träningen börjar om nästan 4 timmar. så jag hinner sova en timme. men orkar jag de?? iaf skoldagen har gått snabbt, inte gjort så mycket.
imorgon efter skolan blir det lund med ngr tjejer från klasssen tror jag, då ska man börja handla julklappar, och se om man kan hitta ngt till festen på fredag, thihihih!
asså de måste vara något ffel.. har haft ont i huet nu i två veckor, varje dag... :(
men men , ciaaao!

you left me, but I will stay til you pick me up

tankarna börja rulla igen, jag saknar din närhet. bara tanken på dig får mig och lee..♥

något jag aldrig känt förut..

i mitt vinterland...lalala.. hahah japp! så roligt har man.. alltså riktigt tråkigt. väntar på att pappas jobbar kompis ska mejla honom om några uppg jag behöver till ett arbete. sen kan man börja plugga. börja må bätte men de går upp och ner.. men det blir skolan imorgon, absolut!

jag vill inte mista dig!

är hemma från snökaoset nu.. ligger nerbäddad i soffan, o väntar på att top modell ska börja.. själv mår man inte så bra, huvudvärken finns och jag fryser ngt så fruktansvärt mycket.. så blir ingen träning idag, blir och plugga och ta det lugnt..


att känna sig accepterad är som en helt ny värld....

godmorgon! hoppas ni sovit gott. det har tyvärr inte jag gjort. men jag är vaken iaf. bussen går om 10 min så ska snart börja ta på mig .... åh herregud vad de har kommit snö inatt asså ;O de är helt sjukt....&& de snöar fortfarande. rättt sjukt.. men iaf 2 dagar kvar sen får man käka ur sin chockladkalender, MUMS ;) hahaahahha
nej snart kör bussen förbi. måste kila. have a nice day!

något som händer varje år..

något som händer varje år vid denna tiden... 1:a advent idag,första glöggen drucken och peppakagor och snö! mummss! var där med mina underbaringar! sen vid sju stack ja och erica hem till henne och värmde oss och käka. päronen hämta mig vid halv nio så nu är man äntligen hemma.. sitter här och små fryser.. nästan bud på att göra vid sig och sova, men får se hur de blir med de..
imorgon skola som vanligt. och ev träning. men vi hörs imorgon, ha en fortsatt bra lördag!<3

bara man hör ditt namn skiner solen även ifall de regnar..

kom hem för ett par timmar sen. blev tyvärr förlust. men riktigt nöjd med mitt spel idag asså. ikv har jag inte gjort något speciellt. suttit framför tv:n med familjen och myst. det var ett bra tag sen det hände om man säger så..
just nu är man rätt sugen på att gå ut och gå med rätt person, bara mysa och köra med de knepet, att man fryser !
imorgon blir det hörby julmarknad som det ser ut nu. men måste nog tänka på att nanna nu. vi hörs imorgon! :)
detta var outfiten för crossfesteen

lundagård??

ja nu bär de snart av till match samling. vi hörs

let it snow, let it snow, let it snow

godmorgon! vaknade vid tio..rätt skönt att vakna pigg och att ha sovit en hel natt utan att ha vaknat! men iaf har försökt plugga lite. så nu sitter man här med hög musik och taggar inför matchen mot lundagård. klockan 16.45 blåser matchen igång! snön yrar här utanför, riktigt mysigt !!!! & juste, pappa är entligen hemma efter att flyget var försenat i nästan 2-3 timmar...
bilden är ca ett år gammal.. hårfärgen är ändå helt okej .. :)

jag frågar för att få ett svar..

med denna bilden säger jag godnatt och taggar till match imorgon....
godnatt läsare

något väldigt väldigt väldigt älskat

life is a mystory ...
frågor man vill ha svar på, många frågetecken som aldrig kommer få svar på..
något ja får leva med och försöka gå vidare.

plötsligt händer det..

..attt man är jäääääääätte trött och har jätte roligt vid webben..

tror du på kärlek i första ögonkastet eller ska jag gå förbi?

godkväll. sorry för dålig bloggning! min dag har varit lite full om man säger så. först skola, helt okej faktiskt. kom hem titta på topmodeelll sen "julstäda" jag mitt rum, och rensa ut massa skit och sånt som verkligen behövdes. har precis käkat och hjälpt syster med kvällens outfit. snart blir det följa med mamma och lämna en grej på hennes jobb, sen hem igen och titta på idol och mysa och vänta på dadddy, han kommer nog hem vid midnatt någon gång.
mitt julfönster, syns inte så bra men aja ;)

tjena hallåja amen tjenixen!

sitter på engelskan med johan och philip, letar fakta om irland och westlife. snart lunch och sen blir det svenska och sen ULS. yea yea träning ikv. have it

hoppas du varit snäll

för idag är det en månad kvar till julafton!!!


ibland går de illa...men ibland bättre

heheheheeey! sitter här o väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja på maten och sånt. skolan har varit riktigt chill och vi fick sluta en timme tidigare. då målade hela klassen med vattenfärg, thihihihihihi:DD:D:D

aja jag är as trött. så nu hade jag tänkt attt börja så smått med maten för ja är riktigt hungrig..

vi hörs senare!


ja, något har börjat hända..

godkväll. sitter vid bordet med morbror och syster men varsin dator.. datanööördar! skolan gick okej, men det finns bara ett ord som gäller , SKOLTRÖTT!! aja,. träningen börjar om 1½ timme så blir och slappa.
och nu blir det snacka med moster och morbror aja, nu måste jag kila, ha de bra så hörs vi, pusss!
summer.....

could we start again please..

godkväll.. skolan idag var chill, hade tre lektioner och dem var rätt chilla. idrotten var rätt rolig faktiskt. elr hur ida....
hahah vi gjorde någon boxnings grej , kommer inte ihåg vad de heter.. men roligt var de.. fick någon box av ida men annars gick de (Y) hahahahahha, sen hem för man fick håla fråån matten. skulle egentligen ut och gått med sandra men det blev ej av.. så blir och sticka och "träna" lite..
har nog åkt på förkylning känns det som, snuvig, hals ont och sånt.. men hoppas på full träning denna veckan och match på lörda eller sönda.

ida favvoo!

elin är du förkyld? - ja ganska..

godmorgon. är verkligen jätte trött! men vi hörs senare idag när jag kommer hem från skolan, måste börja packa idrottsväskan och börja fixa mig. rätt könt att börja halv nio men hade varit skönt med att inte börjat alls..
men vi hörs senare, ciaaaao  ha en bra dag!


klockan tickar iväg gott folk..

efter en helg på landet så är man nu hemma, klar varit hemma ett tag nu men ändå. cross festen igår var kanon, hade verkligen riktigt skoj! fast blev nog lite besviken, erre lovade spiel å dons, tyckte de var dåligt med de, men det var gött ändå.
blev match idag och sen him. syster kom precis hem och nu  blir det checka herran & co. imorgon back to school , yeah!

lööördag ell00000rr?!

jadå, bra start på helgen med vinst mot åstorp. nu har man precis kommit hem från att ha solat lite. nu blir det snart dra och checka handboll i höör, tror de var martin som spelade.. ikv blir det cross fest. blir nog inte så mycket mer bloggning idag. ifaalll ni inte har tur att dagens kommer.. annars hörs vi imorgon, efter matchen mot H65. puss ciaaao

okej jag drar

nu drar ja till nova med älsklings erica. have it!

jag väljer en väg och du en annan..

vinst blev det för teamet.. nu sitter jag här och sitter och lyssnar på musik. är jättee trött och hungrig men pallar inte hämta ngn mat elr göra vid mig för sängen.. så blir nog sittande.. matteprvoet gick nog kanske helt okej.
have it ,

1+1=11??

sitter i datasalen och klassen taggar till matteprov! så nu sitter alla och försöker fukosera , men går det??! ingen energi har man , maten var verkligen über äcklig, men aja, ikv blir det teamet-skövde. vi hörs när jag kommer hem! seeeyaa!

make love not war

dagen gick fort och bra. hemma sen blev de titta på topmodelllll och sen nu blev det plugga lite matte. om typ en halvtimme blir det käk och sen blir det träning vvid halv åtta.. inte så rolig dag.  och jag är jätte trött. så jag känner att detta inlägget inte var så jätte roligt om man säger såå.. thihihi
vi hörs kanke senare, ciaaaao
foto: jag

i'll always remember you

farsdags firande ikv.. i landskrona. kom precis hem, mycket trevlig och mycket mätt! hahahah, farmor lagar alltid go mat, så man rullar typ alltid iväg där ifrån! men det var mysigt.
nu sitter jag och lyssnar på musik. ska nog faktiskt gå och lägga mig vid halvtio tror ja. men jag ska nog inte säga för mycket..hahaha!
du gör saker du ångrar, men tyvärr gå inte tiden att spola tillbaka, du får helt enkelt leva med de..


vissa är bättre än andra

pappa, du är världsbäst! grattis på farsdag, iloveyou. ♥

14 veckor mannnnnnnnen!

godkvälll mina goa läsare. sitter i farboret med tjejerna just nu! innan idg var man på nova med mor o far, blev lite skidgrejer och sånt. men annars inget mer.
vi har spelat massa spel och bara snackat allmänt ikv. riktigt gött,mysig kväll, tack tjejer ni är underbara!!

blir och sova här, mamma elr pappa hämtar mig vid 12 imorgon tror ja. have it, gooodnight!!

och erica körde precis på en krabbbaaa, inte bra inte bra :(

den röda kepsen..

en polare till mig påminde mig om min röda keps som jag köpte i somras.. många kanske inte tycker den är snygg, men jag verkligen älskar den!. så j*vla synd man inte kan andvända den nu bara..
tänkte bara visa er några bilder på mig och min älskling..
landskronakarnevalen 10
på väg till bois mtach i think. iaf landskrona
aj dont nå, men en stökit rum iaf
spanien.. granollers
spanien. på väg dit..
barcelona..
tyck vad ni vill. jag älskar dig iaf! hahahahha känner mig jätte töntig just nu!

it will always be the same ...

godkväll. jag och mamma har haft en jätte mysig kväll. har precis hämtat syster på jobbet och nu blir det och vänta till pappa kommer hem. ca en timmes tid...mycket dryg när man inte träffat honom på 8 dagar! 
i just wan to know you better

m mi mis miss. . . .


believe in love

det luktar heeeelg! har precis kommit hem från stan med mamma, nu blir det ta det lite lugnt samtidigt man checkar top modell!!!! yeah. kommer inte bli mer bloggning ikväll tror jag. i och med jag och mamma bestämmde att ikv blir det inte någon data, ´för vi ska ha en mamma och dotter dag. så bi hörs imorgon någon gång, have it!



something I don't know..

godmorgon, klockan börjar närma sig kvart över åtta alltså snart skolan..blir engelsk prov idag, men inte så jobbig dag. ikväll blir det bara att ta de lugnt. mys kväll med mamma, rätt mysigt, me like! & btw, pappa kommer hem idag :D
äh nu måste ja kila, have it

säger godnatt med denna låten


utanför mitt fönster faller regnet sakta ner

farmor du är verkligen något av det bästa jag vet.  jag älskar dig, du är min idol, min förebild!
har precis pluggat klart. just nu sitter jag bara här. ikv tror jag inte det händer så mycket,  mormor o morfar kanske kommer förbi, vi får se! men annars blir det bara ta de lugnt.
puss

you raise me up

idag har klassen gått loss totalt..för vi målade med vattenfärger.. hahahhahah det blev en mycket snygg"tavla" och vi är väldigt nöjda.. ahahahhahaha aja. vi fick typ sluta en halvtimme tidigare. rätt skönt. nu blir det kolla slut på topmodeelllll sen pplugga. hörs sen!
svar på kommentar
Postat av: hanna

eliiiin :D var är tröjan köpt???

svar: jag har köpt den på MQ!
seeya

i do it my way

saknaden är stor. och den kommer alltid att vara de. jag har mycket och skriva men vet ej hur jag ska formulera mig. och vad jag ska säga. jag saknar dig.. det räcker nog såå.

and i did it my way

gokväll alla läsare. märkte precis att jag råka somna i soffan visst.. iaf. skolan har varit okej! men fick gå ifrån för jag fick en akuttid till sjukgymnasten.. för jag har/ hade jätte ont i höft/ryggen.. fick reda på att jag har en blödning i höftmusklen. och de tar väl en veckas tid eller någt.. så nästa vecka fick jag börja så smått som de bara går.. nu ska jag ringa min tränare och sen blir det lite plugg sen drar jag kanske till träningen.. får se om jag orkar.
men ha en bra tisdag. puss haj leverpastej

it's something different about you

yeah , som ni ser så håller jag på och fixa med min blogg. det går som det går, färgerna ska bara ändras. men det kommer! nu blir de ut och kolla tv med mamma och syster!
have it, cya
you make me feel alive

gästbloggar

Hej på er alla elins läsare .
Höhö , jag har fett tråkigt och fixa bara till elins header och slänger samtidigt in ett inlägg ;) Hoppas bara det är ok för henne .. hihi. Men visst är elins nya header sjukt fin ? gooosh .. aja , ha det bra // http://eerikathuresson.blogg.se



if you ask i will stay

åh tröttare kan man inte vara. och jaa. ifall jag ska vara ärlig tror jag att mina skada is back... åååh. helgen gick bra annars. har precis tiittat på film , nu blir det musik och ta de allmänt lugnt. och blir att lägga sig tidigt ikväll!
hoppas ni har haft ett kanonn lov. det har jag! :D:D:D:D:DD

Så jäääävla gött!!!

Hela helgen har gått bra !!!!  Vi vann gruppen och vi har just precis spelat klart nu väntar bara A-final!!!!  Sååååå jävla gött asså!! Imorgon har man skola igen, men det är då.... Hoppas ni haft et bra lov! Det har jag, Ha de gött . Pussssss

Trip to Skövde

Sitter på bussen med erre och käkar godis och försöker emellanåt att sova.  = vi myyyyyyyser!!!!  Fast ni måste bara få veta att Erica glömde sin luftmadrass så båda bussarna fick vänta på ericas mamma för hon skulle komma med den hhahhahahaha. Vi hörs!

vi drar till skövde, vi drar till sköööövde

yeah klockan halv två drar vi med bussen till skövde, kommer hem på söndag.  seeeeyaa , peace!
skövde 2008...

nothing compares 2 you

tjenixen! förlåt för jag inte blogga igår. men tiden fanns inte. först malmö med erica, hitta två trröjor eller vad man ska säga.. sen blev de hem "vila" lite, sen drog man till linderöd och var där resten av kvällen. vaknade ovanligt tidigt idag. vid 5 över 8 tror jag klockan var. gick upp och duscha. snacka med mammi och nu blir det att ta de lugnt och packa.. sen väntar skövde..
en låt erica fått mig och lyssna på, och den går och går hela tiden i mina högtalare

far away

- just nu sitter jag med tankar som är 1000 mil här ifrån som jag bara vill förstå eller få svar på..



trött och sliten efter en dag i farboret..

jag har kommit fram till de att ifall man vill vara trött och sliten och bara chilla runder.. då ska man fan dra till farboret. jag är helt slut. även ifall jag och erica somna tidigt igår och vakna inte allt för tidigt idag så är jag helt slut verkligen! men aja, gnäll gnäll gnäll... nu sitter jag här ska snart in i duschen och sen blir det kanske se film eller ngt.. men jag har haft en mkt trevlig dag i farboret. erica du är guldvärd!


bild på mitt hår kommer senare..


godnatt sweethearts

du växer aldrig ifrån disney

jag är verkligen JÄÄTTTE nöjd med mitt hår, nu har vi precis käkat nudddddelssss.. & nu efter en mätt mage blir det bädda ner sig och checka skönheten och odjuret! we like .. sova midda är rätt lockande. vi hörs senare , ciaaao



stand out

sitter i farboret. snart blir de dra till hörby och bli fixad i håret, me like! nu sittr jag och kollar när erica "städar" sitt rum!  sen ska vi bara ta de lugnt , kanske se film och sånt , ikv blir det träning. vi hörs senare ! ciaaao

Falls perfectly without your trying

dagen har spenderats i norrevångshallen. hahaaha, när man är trött blir allt mycket roligare. fick lära mig vika flygplan och loppa tror ja det hette. satt och tönta mig hela förmiddaan, hahahaha jaja! jag hade rätt skoj faktiskt!
ikv blir de träning sen vidare till farboret sova där inatt.
i'm walking on sunshine

RSS 2.0