valborgs outfit

lite suddig bild men, kvällens är, en tröja från H&M kjol från H&M armband från H&M halsband från halsband.

yeeh, nu sitter ja hos bästa vän och nu kommer snart folket och snart blir det grillning:D

puss


VALBORG!!

yeeeh nu är de äntligen helg & VALBORG! skolan har varit chill!

eng- typ antecknade om modalahjälpverb :/
so- tema projektet
gå- gick ti röda, bettan är snäll(y
matte- fick reda på matte NP och sen räkna man... mh.
"lunch"- faast gick till medborgarhuset ist med sofie erika oskar frida och david.
no- typ gjorde igentligen inte så mycket..
sen slutade man halv ett :D rätt skönt jaaa0, tihihi

ikväll drar man till bästavän och ska ha en sjukt bra kväll! är hos henne vid 6, sen kommer folk vid 7 tror ja, yeeh! bilder kommer ev om ja inte är dålig på att ta bilder. & kvällens outfit kommer nog innan ja åker annars kommer de imorgon också!


BÄÄSTAVÄN, LOVEYOU BBY!

PUSS så länge

yeeh


torsdag, snart helg!

hejsan! ja om man säger så, sä äntligen snart helg, en dag kvar sen HELG! ååh nice:D idag har jag inte gjort så mycket mer än att gått i skolan och pluggat! idag har det varit sjuukt varmt! HÄRLIGT! men hatar pollenallargi!
uta och fottade med sofie igår ju, här kommer lite bilder:D









jag älskar min sofie! puss på dig guumman, & tack för en trevlig kväll igår!

puss på er så länge

nu drar jag..

..ut med sofieee!


puss på er


28 april 10

..jaa äntligen om man säger så..någon hade ju bytttttttttttttat mitt lösen till bloggen.. åhh har itne folk ngt annat och göra? aja, skolan var chill, och steeK! men nu är det typ bara moln (N) men jaja, var hos skolsystern på sån koll och mätte mig och vägde och sånt shiiet.. har precis´pluggat fysik och sånt shiet, prov imorgonn jue:( annars händer de inte så mkt, ska ut med sofie ikväll och ta en promenad! J*vligt länge sen.. :( <3


bild på sofie, & följ gärna hennes blogg http://annarosasofie.blogg.se

puss


shopping tisdag

hejsan bloggläsare.. idag efter skolan hämta mamma och syster mig och hannah så stack vi till nova, efter 3½ timme så hitta vi äntligen lite saker, elr iaf jag! här kommer bilder på det jag köpte :






mycket nöjd elin!

ha det bra så hörs vi nog inte mer ikväll så godnatt pussar!

ibland såå..

fattar jag inte.. asså åhh, ibland så försöker jag och jag föreställer mig något som jag verkligen ser fram emot och det blir bara skit av allt man har bestämmt, och så är det pga en, och så lackar man bara sönder. och känner sig bara ivägen. ibland så råkar man säga ngt riktigt dumt som man sedan ångrar. ibland säger man ngt dumt, och sen visar det sig att det är sanning, ibland så känner man sig lite smått trög, men när man väl fattar så känner man sig typ dummast. och jaa. livet på en pinne brukar man säga..  ibland så vill man bara spola tbx tiden till innan man gjort/ sagt just den saken och börja om från noll igen. ibland så vill man bara spola tbx tiden tills då man knappt kunnde gå. ibland så var allt såå J*VLA bra innan man viste för mkt.. ibland så fattar jag inte vad folk tänker på..& ibland så önskar jag bara att allt kunnde bli som förr..



mmh, ibland såå.

tack för ni läste

26 april

var ute och fotta när ja kom hem :)


dagens outfit igen :)





skulle till bois men blir inte av :((((((((


puss

thihi godmorgon!

godmorgon sunshines! bara när man vaknar blir man glad fan! detta vädret, && love it asså! hahah :D
går dagen, blev att kolla på teamet matchen. och som jag hoppas ni gjort såg ni väl antingen på tv eller tidningen idag att det blev en sstark vinst för ESLÖV ♥ SM SEMIFINAL I SKÖVDE PÅ MÅNDAG! :D
iaf ska snart dra till skolan och såhär ser jag ut idag ! :)




dagen är chinos från MQ och sen en t-tröja från GINA, jeans jacka från H&M. :D

puss


åhhhhhhhhhhhhhh :(

just nu käänner jag att jag inte är något utan miin kamera.. asså vadå beroende? aja, just nu sitter jag och väntar på att den ska ladda klart :D åh ja igår blev det att hälsa på hos moster och morbror..asså fy vad syn de är om min moster asså! bilden förklarar allt :((((


vad mer kan jag säga än att krya på dig världens bästa moster!<3

senare blir det teamet matchen..
puss

bilder från helgen!


från när vi firade mig blir det bara en, pappa var inte så duktig på att fotta :P men här kommer bilder från igår med min nya kamera.






några av de hundra bilder jag tog igår :)
puss



MIN NYA ÄLSKLING!


TAGG MUSIK!



skit i videon, musiken(L)

snart DM FINAL!

yeh , om 30 min är det samling  sen bär det av till HÖRBY för final! &&&& vadå att man är j*vligt nervöös!
detta tar vi tjejer! TAGGA!!





puss

kvällens





bilder från kvällen kommer senare ! :D puss på er älskade läsare!

hjälp med kvällens outfit taaack!!!

snääääällla hjälp miig! kommentera och tyck till!


1. chinos & en blus


2.kjol, linne & kavaj       (cp ben , men jaja..)


3. tunika & kavaj                     (lite suddig bild men ja)


puss

ännntligen helg säger man va?

ja0 , dagen har inte varit såå ansträngande precis.. skolan chill, håla i två timmar typ, så man klagar jue inte. aja, livet rullar på. & ikväll blir det inget jägers även man vill men det blir inte av iaf. istället blir det att fira lilla mig och sånt mys, presenter gillas jue ;) ahahahh, mmh, imorgon blir det DM final, ååååh jaaaaaa! & på sönda blir det att heja fram eslöv till final!

här kom en helt vanlig bild som ni kan ursäkta, men aja..


pusss

22 april







dagens outfit!
kavaj från H&M, linne GINA, halsband lindex, klocka JET SET UR OCH PEN pusss

snygg jue..


ja nu gav den andra mobilen av, så nu har man en två centimeters telefon istället.. hahhaaaaaaw. palla aja, ja och pappa ska in till lund eller malmö i helgen så då får vi lämna in den andra..

mehn visst är den snygg? :(

puss

aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh


denna mobil är de sämsta jag någonsin haft! mitten knappen har jag itne haft på två veckor nu den är blivit seg när man tar upp och ner den och fick itne igång den på en timme.. och när jag väl fick igång den så var klockan nollställd och ändrat datum. och de gick itne och ladda den, men efter haft ute batteriet i en tio min en kvart så funkade den.. så jaa.. nu har jag fått skriva av mig om mina kännslor för min telefon, tack för ni lyssna och läste! hahahah ehm, jag är trött och störd , jaa0

puss

justin bieber VS. ryan schekler



VEM ÄR SNYGGAST?

just nu..

så sitter jag och äter popcorn...

och lyssnar på min nya favorit låt..


godag!

jaa0 förlåt för det inte blev mer bloggning igår, men ja, det blev vinst igår iaf, så nu väntar FINAAAAAL! YEEH! iaf skolan idag har varit jobbig. mehn jaja, alla har väl sånnna perioder. nu väntar man på att mamma kommer hem och sen drar man till stan och ska ffixa lite grejer. och imorgon är det NP i matte del C, (N)
just nu hade jag lite tråk, så här kommer bilder &dagens outfit..




puss

match dax

ja0 då är det snart DM semi mot lugi, tagga, meeeeeen så jävla nervös! KRIGA tjjejer!


bilder från helgen


















fråga inte vad vi göööör, HAHAHAHAH!





tack för helgen, ni är förjävla bra! eslövsikf94<3

godmorgon

jag är helt död, asså omg, påsar under ögonen till max, helt sjuuuukt! aja börjar om 45 min, & kände att jag gick upp lite för tidigt.. mehn jaja, fick tid till datan så (Y) på det :D inte så lång skoldag idag iaf! och ikv blir det träning!

dagens outfit



hahah, den låg på sängen när jag kom hem igår ja0 ;)

puss

hemma

hemma från en helg i alingsås med bästa eslövs ik f94! här kommer bilderna kortfattat:

freda: jag fyllde ju ååår! (viktigt) och när vi hade åkt ett bra tag så hör jag ngr väldigt igenkändra röster i microfonen, och då tar miin kära nestkusin och matilda micen och sen börjar hela bussen sjunga ;$$ tack elr ja! hahaha, presenten från laget blev vinst, och sen blev det hem (till skolan) och pumpa madrassen.. sen sleepa!
lördag:gick upp vid halv åtta och sen stack man till hallen, en vinst och en förlust, kom alltså tvåa i gruppen sen blev det att åka till skövde och kolla TEAMET när dem spelade!
söndag: gick upp halv 6, sen spelade vi åttondelsfinal i A-slutspel och kämpa, men det räckte inte, så det blev att åka hem. vid tolv satt vi på bussen! men rätt nice för tolv pers delade en hel buss! det var riktigt niiiice!

men nu är jag typ världs trött.. ska väl snart soova!




suddig bild men nu väntar väl packningen, elr blir nog imorgoN!

puss

16 todaaay!

jupp, nu är man 16 då:D ahahahah, mmh! nu drar man till skolan och skriver NP och sen hem och ta packningen, sen sticka till bussen! men hadet! puss

ingen uppdatering under helgen!

ja ingen uppdatering under helgen pga att vi sticker ju till alingsås imorgon, och kommer inte hinna blogg innan, så jag säger bara, hööörs på sönda! och sms gärna när jag är där uppe och ett lycka till?(A)


puss

hahahhahaha, jaaa0


16 om 2½ timme(A)



som femton har jag haft många minnen, både tråkiga och glada minnen, vissa vassare än andra! vissa som jag aldrig kommer att glömma, har lust att gråta för när man tänker tillbaka är där sååååå mkt kännslor i luften, både positiva och negativa. men jaa klara mig igenom året som femton, & ska klara året som 16 mää!

mitt mål i år, vara mig själv!

puss

dagens outfit



ikväll blir det och packa och träna! puss


yeeh



fick precis min VR tidning, så blig och läsa den nu! :D

sunny day!

omg, vilket väder, helt sjukt! elin blir sååå glad:D  idag blir det packa och plugga lite, men typ inte mer, riktigt chill dag! åh jag är såååå lycklig:D ahhaha vet itne vf, men bara är det! (Y)
dagens outfit:




tights: gina; linne: JC, skorta: mammas(a), skärp: vm, armband, fick det av syster när hon hade varit i gambia.

puss


dagens mening

..och sen gör han en loop fast på andra hållet...en antiloop..


HAHAHAHAHHAHHA


jaaaadååå

kom precis hem från teamet matcheN! faaaaaaan vilken match asså, OMG säger jag bara, glöden och vinnar skallen och vadå att dem var taggade! åååh, älskar attt se en match såååå! inte lite pepp till matcherna i ALINGSÅS! aja, matchen blev 24-22 ti eslöv dåe.


kommer ni ihåg cupen tjejer?

puss


goddag

heelllo sunshines. ja skolan, var väl tummen upp tror ja, & jag bara ääääälskar vädret vi ha just nu!♥
ikväll eller ja om ca 45 min drar man och tränar och sen blir det teamet match dirr efter.
jag känner bara att jag inte pallar mer..




puss


godmorgon

tjena snyggon, börjat inte försen nio idag, men ska till tandläkarn (N) lång dag men överlever, kommer nog itnte blogga mer försen ikväll för ikv är det träning , sen teamet match! men ha en bra dag i solskenet!:D
såhär ser man ut idag :




ciaaaao !

goodniight sunshines

..träningen gick faktiskt rätt bra, fick blåsa och min mår inte bra (N) synd om den.. men nu bölar ja mest:P jaa0, när man kom hem hade pappa gjort plättar till en, mummmmmmmms! thihiihi, riktigt längesen. imorgon träning och teametmatch sen (Y) känner att jag snart måste börja packa också.. men det kommmer..

& sovgott sötnosar! ♥


bild från helgen med bästavän!


måndag och 4 dagar

jaaa0, dagen i skolan har varit jäääääätte chill, röda och matan idag hahahhaa, lite kul hade vi och frida har fin ruumpa! ahahhahahahha, iaf, efter matan fick vi glas, och sen gick vi till matten och sen eng , men jag stack till sjukgymnasten! och ja har varit där nu och det gick bra! ikv är det träning och det ska bli nice pga att jag inte tränade förra veckan.. men sticker till ALINGSÅS på freda & jag fyller ÅR på freda, så låååångtar galet mkt!

våra kompisar under dagen!


dagens:



puss

i malmö idag

malmö idag med mamma syster och hannah, en dag man sent kommer glömma, såååå roligt det var asså, från 80 bilder till 3 , mmh, svårt var det, men här kommer bilderna från dagen, kommentera gärna och tyck till! :D







tack för dagen, imorgon skola, fast blir röda för min och fridas del och sen blir det sjukgymnasten!

puss

godnatt

bra kväll hos johanna, tack tjejer. imorgon blir det foto med hannah och syster! bilder kommer sen.. men ja jag ska bara säga godnatt.. ♥


jaaaa0


var ute och fotade lite innan, här kommer lite bilder :










nu taggar vi te BoIS matchen , ska käka lite nu och sen jaaa0 ,

puuss

kvällens bilder!

hade riktigt roligt, känner sig som ett barn igen asså, helt underbart att se hur mkt energi som finns hos barn! LOVE IT! iaf, vi spela wii och sjöng singstar, (A) man e ju kung på de ;) och sen ville erika tvunget se EVA & ADAM HAHAHAHHAHAHA jaja, (Y)  nu ska vi snart sova, är as trötta ;o ahahhahahah,
bilder från kvällen, elr ja efter vi fixat oss(A) :

kvällens outfit:


erikas outfit:


bästa vänmer:


btw. min mobil måste in på lagning igen, meny knappen har trillat av för ANDRA gången (N) &&&&&&&&&&&&&
jag fyller år om en vecka(A)

puss

äntligen heeellggg & fredag

helllujjaa, hahaha, jag är på sjukt bra humör idag! sittter här hos bästa vän och har det sjukt niiiiiice! ikväll drar man till svalöv och ska typ på kalas tror ja :) och sen imorgon blir det bois match och tjej midda hos erika och johanna, om det blir ngn fotografering, kommer bilder! imorgon kommer bilder på dagens festligheter. nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig vacker!


puss

musik



kommer ni ihåg det videoklippet om bilolyckerna som ja la ut på bdb för ett braaaaaaa tag sen? (ni som är vän med mig på bdb)
fy faaan! :(

kvällsblogg 8 april 10


ja, själv packar man som en åsna somfan! känns som om man packar för en vecka, me baraa två dagar ;o hahahha, iaf, jag ska ju till glumslöv i helgen, och sticker redan imorgon direkt efter skolan! sååå måste packa idag. och jag känner itne för det och ja är inte jätte duktig på det..:P ahahhahha men det går framåt, & mitt rum ser ut som ett bomb nerslag...:P ahhahaha

matchen blev lika, och dem sista 10 , JÄVLA BRA SPELAT! men blev en 2:a plats här också.......
efter matchen hade man följe med lejla och sofie hem och sofie skulle bara tvunget prova mina solbrills..

sötnos som alltid :D

pussar

LYCKLIGAST!!!



för er som inte vet: SMBF= specialutformade barn och fritid!  =D
puss

tosdag 8 april 10

hejsan alla coolingar! just nu sitter man och tittat på tv och har precis käkat lita, snart blir det plugga innan man sticker till hallen gör att se tjejerna spela! rätt nice för om vi vinner denna match då är vi jätte nära en serieseger! det hoppas man ju på såklart. annars i skolan har man gjort två prov som vi får se hur de går med dem....

dagens outfit:




puss

onsdag.

ja dagen (N) det var typ sämst, inget blev som amn ville precis.. men jaja, imorgon blir det ju fysikprov och typ NP i tyska.. men nu idag sluta mamma vid halv fem sen drar vi och sen drar vi till stan och fixa lite grejer, sen pluggaa pluggga pluggggggaaa! dagen outfit :


tröja: MQ
linne: gina
halsband: NY

puss

gårdagens outfit

hann inte det igår, så det blir en nu!



tröja: MQ
linne: GINA
tights: GINA
halsband. ?
armband, pandora och nit och baglady
brills, dadds old one!

puss

plugggplugggpluggg

ja, nu är det så att de är bara 10 veckor kvar av grundskolan, SJUKT men sant! just nu sitter jag och försöker lära mig lite fysik, men det är itne de roligaste som finns precis.. men har ändå gjort rätt mkt. ingen träning idag då somsagt, men ja bara längtar till freda, blir gluuuuuuumslöv med bästa då! LOVE IT!!!



puss

@ skolan

goddag alla bloggläsare! första skol dagen ida. rätt bull faktiskt. fick håla från slöjden så nu sitter jag i bibblan med frida! jag mår lite bättre men är ty stöööört förkyld. så blir ingen träning idag :((( aja blir och plugga till fysikprov istället! loveit(N) meehn jaja.have a nice life.


puss


justin bieber feber!



omg jag vill vara i hennes sits!! han är såå fin!

måndag 05 april 10

godeftermidda folket! idag vaknade man vid 11 eller ja blev väckt, sen såg jag och min syster snövit, HAHAHAH men asså jag är helt otrolig, jag GRÄT till j*vla snövit ;O ahhahahha, jaja, men nu blir det att städa rummet , igen... och sen kommer moster och morbror hit, alltid mys.
jag är så förkyld just nu såå det är jätte synd om mig..



back to school tomorrow :(((((

puss

go'natt

just nu sitter jag och kollar på rädda willy 3 med min kära syster! jag älskar verkligen den filmen! detta blir det sista inlägget idag, men sov så gott så hhörs vi imorgon , godnattt puss!


hemmamys!

ja förlåt för dålig uppdatering, men datan har inte riktigt funkar som den ska idag, och har typ inte riktigt orkat! igår kväll var det redigt roligt! emn jag fattar inte hur ja FRIVILLIGT gick på gudstjänst med tjejerna ;ooo asssååå jag är helt chockad..iaf idag vaknade man vid tolv, har segat vid tv heeeela dagen, klockan fem hoppa ja in i duschen och sen tv tv tv tv tv.... aja, rätt nice det med, nu blir det film med familjen, och the bad thing is, LOVET ÄR SNART SLUT :((((((

hörs nog senare, puss

GLAD PÅSK!



puss ;*

GLAD PÅSK!

glad påsk bloggläsare! thihihi, japp äntligen pååsk! i påskpresent fick jag inget godis (N) men fick en berlock till mitt pandora armband(A) bild kommer senare! thihiihi, jag är på jätte bra humöööör! rätt nice!
 och äntligen har jag fåått kläm på hur man gör med den där Icearl (stavning) hahaha, så jupp lockit hår blev det idag!



Dagens :
kavaj: H&M
linne: GINA
kjol: H&M
armband: LINDEX

snart drar man till landskrona, och ska käka och sånt mys där, sen kör jag och syster hem så drar ja hem till olivia för spelkväll! gytttaaans! thihhi (A)

ännu en gång
glaaad påååsk sötnosar puss


kvällens outfit!





puss and have a good night!

långfredag

ja, dagen igår blev lyckad! idag vaknade man vid halv 12 och sen åt man frukost! sen kom de roliga ju, stääda rummet! men när det är gjort då är det rätt skönt! ikväll bär det av till Kristianstad och träffa kusinerna! (Y) kvällen outfit kommer senare, när man är fixxad ;) thihii och bilder från igår kommer när sege Karolina har laggt in dem på datan! :)

puss

jag och popcorn

kom hem vid kvart i tio , tyvärr förlorade sverige med 1 boll, men jaja.. lite tråk att anna olsson inte fick spela men jaja.. tog iaf tåget hem med nelly cajsa linnea matilda och sofie, lite småå skojsigt! iaf när jag kom hem var jag ju sååååklart hungrig så jag fick ta något och käka, nu sitter jag med ett glas cola och en skål popcorn och tittar star wars II (Y) jag brukar inte gilla dem filmerna men jodÅ!



imorgon blir det att dra hem till kusinerna vid fem! puss


malmö city

klockan tio väckte mamma mig och min kära syster! sen fixxade vi oss sen bar de av till stationen för att sticka till Malmö city! blev och shoppa men mest till min kära syster som tar studenten i Juni som har inprencip alllt fixat förutom skor och sånt ! men jupp lita hittade vi iaf.. ikväll blir det landskamp i Lund med laget.
SVERIGE-UNGERN!


dagens outfit:
randigtröja: MQ
chinos: MQ (syns inte på bilden)
jeans jacka: Inte med på bilden. JC

puss


RSS 2.0