godmorgon!

hejsan alla bloggläsare!
just nu sitter man och kollar på tiden, vill bara att den ska gåååå, om ca 16 timmar drar ja till mitt underbara kroatien! ååh love, nu blir de typ fixa sig städa rummet och sen fira mamma, sen blir de till la och sen dra till kroatien! ja häktisk dag, men ja. kanske blir ngt mer inlägg innan ja drar, annars så vet ni de kommer inte bli ngn update när jag är där nere! så 17 dagar utan mig :((( aja , ni överlever!


farmor o farfar, <3<3<3

hörs about 17 days, ifall inte innan !

-love e

godkväll / godnatt

just nu sitter ja här, kvällen har vaarit såååå sjukt rolig, bästa på länge! detta behövdes kändes de som! riktigt nice! jag älskar dig johanna liljeblad, sen träffade vi mkt trevligt folk där inne, tack för kvällen! blev hem vid elva, och de var lagom då, fyyyy vad kallt! usch. aja roligt iaf, just nu sätter hjärnan spatt igen, huvet snurrar runt runt..

nu blir det och nanna, mkt som händer imorgon,

i love you babe!

-love e

HEJSAN!

tja tjena hejsan! har precis varit på nova med mamma, fick ett par joggingskor, ringar och ett paraply (Y) thahha, aja, tack mamma, nu blir de och käka lite, sen fixa sig inför kalas och hbg festivalen, puss på er!




-love e


godnatt

..kommit hem från hanna, och ja såklart har man fällt tårar, the last song går de inte att inte gråta i, de är bara ngt man gör.. och de är ju inte lite.. sen blev man lite deppig där efter. men ja och hanna lyssna på musik och mös lite extra, så ja, just nu är man lite deppig. men de blir ja rätt lätt just nu, min hjärna är rätt mkt skit i så man blir helt ;s men lite musik nu och lite sömn blir nog allt bra sen :) godnatt babes!

& grattis till världens bästa farfar o morfar på er dag idag! imorgon blir det och åka till la och fira farfar och sen hbg med johanna! så imorgon blir det nog inte så mkt update, men ni överlever ;)


något man saknar redan..

-love e


jogging tur

har precis varit ute och sprungit i lilla eslöv och i regn, faktiskt mycket skönt, men oj, ja jag var inte lite varm du när ja kom hem! herregud ;o  nu blir de käka och duschen sen drar ja hem till hanna och ser the last song!

jag just nu ;

lite stolt av min vattenflaska, fick den av skånetafiken i åhus(aa'

-love e

två dagar kvar till mitt paradis!



i just miss it..

godmorgon!

..mina älskade läsare. har precis käkat frukost och sånt, och idag blir de bara vara hemmma och fixa inför kroatien! är inte hemma fre och lörda så måste göra de ida! känns lite såå :S men jaa0. så mycket och fixa och vi ska verkligen göra de idag, och mamma har också sagt att hon ska hjälpa mig!

have a nice day
-love e


bois nu med bästa sofie..

nu drar ja och bästa sofie och röjer i landskrona och checkar bois. dagen outfit =



tröja, H&M
shorts, systeers..
skärp, MQ
armband, H&M o pandora
klocka, jetset
nagelack H&M

nu hoppas vi på en vinst också, thihihi
-love e


godmorgon..

..idag får vi se vad dagen har och bjuda på :)

-love e

it is you who make me start to believing again..



i try to believe again, thnx ...

tänkte att..

nu precis innan ja ska lägga mig kanske ni vill se lite bilder från mina släktingar i kroatien som ja åker till på sönda morgon :)


natacha och simona

pappa och zorran


hela släkten + carro


förjävla söt!

ngr bilder därifrån, var där året 2008, ska bli kul och se vad som har hänt där!

nu blir det bädden! imorgon blir det ev stranden och kanke bois :)

- love e

klippt av mitt håår :((

hejsan bloggläsare, hoppas ni förstår varför de är dåligupdate... min data funkar inte riktigt som den ska och kan bara sitta vid systers när hon inte är hemma---hmm "/ aja.. imorse va ja hos frisören i 1½ timme och klippte mig, hon klippte fan 3½ cm ;oooo über kort nu ;o aja.. ja och mamma åkte ner till mormor o morfar och fika och snacka med dem och sånt mys, sen blev de hem , och nu väntar vi på amanda så ska vi dra till nova och fixa de sista innan kroatien! detta kommer bli en fullspeckad vecka vill ja lova..

-love e


gillar inte att läsa inlägg utan bild, hatar att lägga upp de med, men hoppas ni förstår vf..

straanden

precis kommit hem från stranden med mamma o syster. mycket mysigt..ikv blir de kanske träna får se .. men får nog iaf börja packa.. åker ju tidigt på sönda! && juste, förlåt såååå jätte mycket för dålig update.  jaf tror min data har gått i konkurs.. vaaarför??! aja.. pappa fixar de hoppas ja, annars måste vi lämna in den ;s usch,



-love e

& vill bara tillägga..

..att jag bara älskar min syster. hon är de bästa! hon finns där alltid för mig och vill alltid hjälpa till om hon kan ! hon är världsklass!!


jag älskar dig anna sara amanda!<3


en väldigt lugn söndag..

vaknade vid halv elva idag. har inte kunnat sova så mycket i och med min ena lilltå(den ja skada i åhus) har gjort såååå sjukt ont , så har inte kunnat ha den under täcket och då har ja frusit om tån, kaos ibland asså! hahaha
aja, har bara segat idag.. börjat fixa ny musik till ipoden inför kroatien resan, yes drar snart. vid denna tiden nästa vecka är ja någon stans i tyskland! love that! aja idag blir det nog och sitta häär och bara sitta.. imorgon blir det ner till harry och se om han har tid för mig och klippa mig.. mitt hår är en risbunke ;o får typ paaniik! och saltvatten gör de ju inte bättre.. så blir de  och se när han har tid.. och får väl sätta igång med träningspassen man fått av tränarna!

min syster är för söt, nu kom hon precis in här och fråga om ja ville följa med hem till farmor o farfar bara hon och ja och snacka, ja bara ja men klart, så de blir attt dra dit där om 20 min!

- love e


anna elin sofie lantz.

moooogggeeet juee

jävligt moget att elda upp min hemstad eslöv!!! riktigt! just nu står ica kvantum i lågor i eslöv, vafan är detta! de är ju helt sjukt! har precis läst lite på internet om de, och de står att dem har fått evakuera villor och sånt med.. och de hotar Ö&B och sen fick dem evakuera djuraffär, men dem hann ta ut djuren som tur är! men hur moget är dettaa??

åååh så onödigt!


bilden säger väll allt...

precis...

..kom mamma in med den nya H&M katalogen så blir och checka den nu , och se om där är ngt snyggt och beställa!


love e

24 juli

godmorgon! har varit vaken i en timme sådär.. just nu känner jag att hela jag är helt slut! jag är jätte sleden och träningsverk i hela kroppen! sjukt vad handboll kan göra.. iaf, idag blir det nog bara ta de lugnt, behöver de! superduper trött även om ja sov 11 tímmar inatt. aja, men hoppas ni har de bra för de ska ja ha!

love e


hemmmaa!

hej bloggläsare! är hemma från åhus nu.. blev a slutspela för mitt lag, vi åkte dock ut i 8 delsfiinal. men annars bra kämpat!!vi köttade rent ut sagt! vi vann alla rätt stort ändå förutom en som vi förlora med en boll på målinjen! usch.. aja, de blev en del spel om man säger så, så nu är man helt slut i kropp och huvud!

& denna dagen är helt konstig.. HANNA AHLBERG, jag finns för dig 24/7 älskling, iloveyou! och filippa the same to you, and you know that!!

& jaa.. åren går fort, ett år sen nu kan fortfarande inte fatta att de gåttt så lång tid utan man glömt dig! de är helt sjukt! jag hade hoppats de skulle släppa iaf efter ett halvår.. men du tog mitt hjärta med storm...


i miss you, and i always will..

in åhuuus bitchess!

yeeh kommer bilder och sånt efter freda tror ja, in åhus nu blir ingen update!

have it, puss!

jumer man lyssnar på denna, jumer börjar hjärnan tänka..




i just love the video and the song.. <3

drar till åhus över dagen

mobilen med jaa0! :D

puss

dagens outfit







bluse: ZARA
byxor: H&M

& sååklart erics autograf!

have a nice day!, love to you! puss


bilder från telefonen som kommit in nydligen...

från allt och ingenting denna sommaren hittilis.


min rumskompis i spaain, emelie goes hot!

bea goes sexy!!

en dag i spain, midsommar tror ja :)

på väg till glumslöv i think!

hanna älsklingen på kusinens 20 års fest!

stockholm med bla dessa pågarna, hahaha, dem ville ja skulle fota, så vf itne :D

så när vi skulle ut från grönan så stod denna här utanför, trodde fan de var kissies.. ;o

helt plötsligt.. gårdagens outfit :D

fredes, ERIK GRÖNWALL!

ERIC SAAAAAAAAAAAADE!!! <3<3<3


såklart fixxa man en autograf (aa ;)

bästaavän, innan karnevalen i fredes!

hahahha, ehm , söt som alltid, right ;sss

johanna och jag i fredes natt, loveyou girl!

suddig bild, men överglad att ja fick prova johannas moppehjälm(A)

dem snyggaste på scenen igår!!<3

& jag vill bara passa på och tacka för kvällen alla som ja stött på i landskrona och dem ja varit där med, tack, ni är guldvärda allihoppppppppppaa!!

iloveyou

just nu har man precis kommit hem från landskrona. mer info från ikväll kommer imorgon, är cp trött just nu , så måste gå och tvätta bort sminket och sånt. sen blir det bädden!

puss


erika cecilia sundström, jag älskar dig mest bv, efter ja umgåts med dig så känner ja mig såå sjukt bra! ja mår helt enkelt bäst med dig! du och ja livet ut bby! <3 erika, elin lífe out!


gårdagen super bra..

godmorgon läsare! elr ja kanske god dag ! thihihi, har iaf typ vaknat för ngn timme sen! hade sjukt kul igår.. ja o mina tjejer vi kollade på erik grönwall igår (y, snygg som alltid , jaa0 thihihi:D senare idag blir det nog in till landskrona karnevalen och kolla på eric saade. :) men ha de bra så länge, nu ska ja och eerika snart göra vid oss tror ja. thihihihi, have a nice day everybody!! puss

bilder från gårdagen kommer så småning om! (A)


hos erika med johanna !

yeeh, nu sitter ja här och johanna med sin telefon och erika yrar runder ;) AHAHHA <3 kom hem vid halv två tror ja de blev elr något.. efter haft en bra kväll på landskrona karnevalen! helt okej kväll, men nu har vi tre jäääättte ont i våra ben och rätt trötta så nu blir det att sova och såånt mys! ha en bra natt alla, love!


mina töser!


´pooooooost!

mamma kom precis med ett vykort till mig och hon bara elin du ahr fått ett brev.. och när jag såg vem det var ifrån började jag grååta! asså ååh, BERT DU ÄR BÄST!! bert är alltså min gamla lärare från 9:an som slutade samtidigt som oss.. så han har skickat ett vykort till alla i klassen, über gulligt!

puss

landskrona karnevalen!

älskaaaade läsare! just nu sitter man och har precis käkat lunch.. nu blir det gå in och börja packa. för bussen går 15.25 till landskrona.. så ja.. men ha en bra dag och kväll nu! och om ni ska till landskrona karnevalen, hör gärna av er då! :D

jag just nu!



linnet köpte ja i stockholm(A)<3

puss


stockholm §

hej min älskade bloggläsare! jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering, men i måndes stack ja och min familj till Stockholm så hann inte blogga där eller något! men ja, iaf nu har ja kommit hem och ja vvi har haft 4 underbara dagar i huvudstaden! vi har besökt gröna lund och skansen bla annat och sett mycket intressanta saker och såklart shoppat, klar man är lite pank nu , men vafan ;) jag är jätte nöjd iaf och bilder kommer så småning om tror ja:)

det är lite så för ja tror inte att ja kommer hinna blogga så mycket nu i veckan och ev inte i nästa ihelller.. för imorgon drar ja till glumslöv dirr. blir kanske lite bloggning om erika är snäll(A) annars så kanske de blir en liten uppdate på lörda hemma hos farmor o farfar, men itne alls säkert men sen typ någon gång nästa vecka drar ja till åhus och e där.. sen är ja hemma 6 dagar sen drar ja till mitt älskade paradis! ååh love! men det blir lättt så när man är borta mycket och när man itne har ett mobiltbredband! ;(

men ja, imorgon blir det landskronakarnevalen! lovely! puss på er!

& föresten..

..min räka åker till malta inatt på språk resa :((( I TRE VECKOR asså är de laglit??  aja kommer sakna henne ngt enormt! jag älskar dig gumman ha de nu bara så bra du bara kan ha, så hör gäääärna av dig också!! puss på dig & var rädd om dig!


SPANIEN KOM IGEN NU!

har precis kommit hem från linsi, efter första halvlek av VM FINALEN nu väntar man på att bollen ska gå in för spanien! kom igen nu assså sseriöst!! har också packat de sista inför imorgon !

puss


sönda och beachen!

sooorry sorry sorrryy sorry soorrrrryyyyy för jääätte dålig update. igår hann jag absolut inte , men ja och min familj och hanna ahlberg, vi var på 20 års fest hos min älskade kusin! mkt trevligt och innan de var de stranden, så där försvann hela dagen! och nu imorse stack ja mamma papppa och erika thuresson till borstahusen , så hann inte blogga imorse. men ja0, I'm back. (aa)

ikväll blir det kvällsdopp hos linsi, och imorgon bitti bär de av till Stockholm! så kanske bloggar där ifrån, i värsta fall så får ni vänta till onsdag innan ja bloggar igen.. hioppas ni överlever.

puss


bilder från häromdan..

kommentera gärna och tyck till :D

NÅGON SOM HAR ONE THREE HILL AVSNITT PÅ DATAN ELLER HEMMA?

det vore jätte hygglit ifall ni hade tagit kontakten då med mig och skickat dem! för jag är typ behov just nu! riktigt sugen på att se de asså! sååå snälla hör av er antlingen på Elin Lantz @ facebook eller [email protected].

stranden inann stranden nu..

stack vid tio tiden till stranden, och kom hem vid fyra igen, nu har amn precis fixat sig inför stranden ikväll.. :)
såhär ser man ut idag..:) puss



tänkte bara..

..säga godnatt älskade läsare, hoppas ni haft en bra dag, o hoppas på en bättre imorgon! puss


stranden och träning!

jaa, idag blev de ju stranden , hem rätt tidigt, men det var faktiskt lagom! känns som om man bränt sig lite i huet. men aja. ikv var de träning, äääntligen om man säger så! ahahhaha, aja, nu är ja bara döööööd! jätte trött och allt så de blir och sittta vid datan hela kvällen!

imorgon blir det att grilla i lomma med en massa trevligt folk!
ha en bra kväll, puss!


jag just nu :S


stranden!

ja, hej folket! nu blir det att dra till stranden med sandra pauline och linnea :) vet ej om där är fler, men ja0, ikv blir det träning och mer update! :) puss


btw, ECLIPSE I LOVE IT!

rasmus seebach.♥



vem är snyggast?


dagens..




armbandet är från spanien & min nya faaavvo!

ciaaao


en låt man bara kan älska..


godmorgon!

godmorgon sunshines! vaknade vid halv tio för ja och ngr folk skulle sticka till stranden, men det blev inte av, i och med att de är kallt och inte så fint väder.. så de sket sig. har precis käka frukost och tittar tv med syster! och sen ikväll blir det och se eclipse med syster kanske hennes kompis med!  :D

har ni sett den? vad ttyckte ni?:D


dikter/texter..

allting har sin början, men även sitt slut..

jag kommer tillbaka innan du hinner sakna mig..
ta hand om mitt hjärta, jag lämna kvar de
hos dig.

I just wan to say that we belong together..

I will never let you fall, i'll stand up with you forever.
I'll be there for you and through it all, even if saving
you sends me to heaven..

jag vill bara kunna bevisa för dig att de är dig jag vill ha!

I keep fighting with my tears every singel day,
I used to winn but now I can't take it anymore.

you broke my heart and you know it,
my tears is falling but you don't even cear.

och kära läsare.. inget har hänt, bara ngr dikter man kommit på under tiden som gått :)

puss

stockholm på måååånda!

yes, nu är det äntligen bestämmmmmt , blir stockholm på månda till onsda! äntligen! har inte varit där sen ja var två! ska blir sååååå sjukt roligt! så ingen update då! varning i förväg!

thihihihihi en glad elin! puss


ven ..

..stack ju till bois igår.. usel match ärligtalat.. och sen blev det att följa med bästa till ven.. det bestämmdes i en fart så jag han inte skriva de igår.. men ja :) har alltså varit för första gången i mitt liv på Ven , hade jätte mysigt.. idag cyklade vi ven runt, stannade lite på vissa ställen och tog lite kort och lite paus och drack lite och sånt. var tvungen att åka hem vid tre.. skulle igentligen tränat, men fick såååååå jävla ont i min tåå, så pappa var snäll och acc de så ja fick vila idag :( rätt bull jaa0.

här kommer bilder från dagen, puss








underbar dag

hejsan alla bloggläsare! som sagt var gårdagen underbar! och idag vaknade man halv tio typ och sen bar de av till stan med pappa vid halv elva..var tvungen att byta min bikini igen, så det blev en helt ny som ja typ älskar(A) thihihi aja.. efter de blev det media markt, fick lite grejer till min Ipod och en extern hårdisk(stavning) , ttaaack dadddy! thihhi(A) ikv blir det ev bois som det ser ut nu , så tyvärr inte mer uppdate nu! men puss ha en bra månda!


straanden idag..

stranden idag med jacke, sandra x 2, hilevi, emma x 2, lejla, och sen kom lite mer folk, as mys.. kom dit vid tio tiden var hemma vid 7, så har faktiskt fått lite färg! love that! det blev hem duscha käka och sen ut och gå lång promenad med hanna ahlberg! mkt mysigt. och riktigt längesen man såg henne! mycket mys.. aja.. nu blir det bild på mig just nu.. dålig webb bild, men lite hur brun man är.. (A) goodnight sweethearts.

stranden imorgon

stranden idag(Y) kalaset var jääääätte mysigt! och det blev bestämt att de blir stranden imorgon igen! me like! dålig update vet.. sorry.. !

älskar er, puss

strand & kalas

yeeeh, goodmorgon alla! mamma o pappa väckte mig redan vid nio ;O för att vi ska sticka ner till stan fixa min bikini.. trosorna har typ blivit 3 storlekar förstora så ja, om man har otur så blir det att man visar allllllt! och de vill man kanske inte.. och jag har inte haft bikinin i mer än 3 veckor.. ska detta hända då? tkr inte ja iaf..
iaf nu är strand väskan packad.. nu drar man till stan och sen till stranden. vid tre beger vi oss till kristianstad för kalas! så blir tyvärr inte mer bloggning idag tror ja :(  men ha det bra så hörs vi :D

pusss



granollers tröja och spanska brillor, me like, the beach calling!

2 juli - himma i sverige

hejsan alla älskade bloggläsare.. kom hem för ca tre timmar sen från underbara spanien! man är väldigt sliten just nu så pallar inte skriva så mycket mer än att vi har haft de jäätte bra och jätte varmt. bilder kommer inom sinom tid.. de flesta kmr på fb och liknande! & nu lovar ja att min bloggning kommer bli bättre! thihi :)

imorgon blir det först stranden och sen kalas i kristianstad, puss!

RSS 2.0