something about the sunshine baby

syster, du är något av de bästa jag har!
don't make me fall for you , if you don't catch me...

nu drar jag , okej?!

nu drar jag och laget till match i mörrum.. KÖTTA!

bestfriend always and forever


saknar sommaren..

siter i landskrona med bästavän, sitter på golvet och snackar massa och bara njuter! har saknar henne såå jävla mycket. så just nu snackar vi om allt som har hänt och de kan man väl säga de var ett tag sen! & tänkte bara berätta att bilden är från karnevalen i sommras precis innan vi drog till stan.  jag älskar dig.


om du var här hos mig

godmorgon. trevlig kväll igår, bra start på lovet. nu blir de slappa lite. plugga lite, så ja slipper ha de under lovet. sen duschen, fixa sig sen dra till landskrona. ikv blir det att träffa bästavän!
-love e

jag drar nu

nu drar jag och gör hörby osäkert ! ha en bra fredag kära läsare!

årets klassfoto


you don't ask

fredag=höstlov, ääntligen om man säger så. nu blir det snart att ta bussen till hörby med sofie och där blir det att träffa erica och johanna. vi får se vad kvällen bjuder på, men ngt säger mig att de kommer bli en grym kväll! vi hörs imorgon!

we R who we R

sitter i skolan på engelskan och har precis skrivit klart så ja . jag chillar bara nu. sen blir det lunch och sen sv o uls, sen ledig för dagen! vi hörs ikv efter träningen.


Jag ♥ Kroatien

jag saknar mitt paradis.. och jag vill bli brun igen..

bara vänta och se

ibland förstår man inte vad folk menar med allt dem säger. ibland vill man tro på de dem säger, men är rädd att bli sårad. man vågar inte ta chansen att man kanske blir sårad , eller helt enkelt lycklig. man hoppas att de räcker att man är sig själv och att de ska bli perfekt. man vill bara känna den uunderbara känslan igen. den alla mår bra över. måste våga, it is pain that prevents one to take the chance

-love e

ge mig vingar så jag kan flyga iväg

trött sliten dålig dag..kan bara hoppas träningen går super.
-love e

tillbaka till hallen

äntligen, nu blir de första träningen efter mitt lilla uppehåll. så vi får se hur det går! nu måste ja sticka och packa och byta om , have it!
mina änglar!

här står jag

efter en händelsrik helg är man nu hur jävla trött som helst. blir duschen nu sen bädda ner sig och kolla någon film. veckan kommer vara fullspeckad så vet ej om de kommer bli någon bloggning eller hur mkt det kommer bli, men vi hörs i veckan. godnight, sweet dreams

only you...

godnight, but i wan to fall asleep with you close to me..
typ ca exakt 600 inlägg

yesterday

jag var bara tvungen..

I hope you understand that I love you

gray memories can always make colorful...

all you need is love..



godkväll! tänkte dra dagen snabbt. jag och erica och oscar. tog tåget till malmö, gick i affärer och sånt. sen följde vi oscar till bussen sen käka vi. sen blev de bio,skit bra! sen hem och nu ligger vi utslagna i soffan, pallar inte bädda..

seee yaa

-love e


you are like the light in the dark

maybe It's not to late

jag kan redan säga att de inte kommer bli mycket bloggning idag. går i skolan nu, sen hem och packa sen malmö med erica och checka bio sen sova hos henne. så de kommer väl imorgon någon gång.

vi ska iaf se the last airbender, har ni sett den?

iaf vi hörs sen iaf

-love e


min värld utan dig, existerar inte...


Träning i tältet

Sitter med NK och chillar på läktaren i tältet och fryser..och checkar när tjejerna jobbar. & de e schööööööönt!!!! Sen drar man hem och käkar och sen står PLUGGA i pannan på mig.. Nu ska tjejerna ut och runnnnnna!! Matilda och Linnea hälsar ;) -love e

little changes?

ja, jag funderar på att göra om lite i bloggen.. lite fler bilder och inte så mkt text. i och med mitt intresse för att fota har blivit rätt stort nu på sistone.. så ja. de kommer nog ske lite ändringar. kanske inte jätte mkt med kläder.. kanske inte jätte mkt om handboll iheller( inte för ja har så mkt i den kategorin) men ändå.
har gjort en ny kategori som heter texter och bilder. där kommer nog mkt hända.. men tro absolut iinte att de inte kommer texter och bilder om min varda, de kommer de klart göra, men kanske itne på samma sätt.. aja, vi ger det ett försök tycker jag. vad tycker ni? låter det som en dålig idé? om du tycker de, kommmmentera gärna så jag vet, ok?
-love e

sooo yesterday

- if  I only see your name make me meak in the knees

you are amazing

yeah, onsdag redan fan ,;o började åtta, väldigt kort dag slutade10.45. fast fick typp vänta en timme  på erica. sen blev de hem här och typ käka lite. sen medans jag pluggade bakade erica kladdekauga, yeeah, så har vi precis käkat de nu checkat vi top model, kl 16.22 tar vi bussen ssen tåget till örtofta och där hämtar mamma oss där så blir det shopping.
-love e

ericasjöberg!

jag är mig själv, hoppas de räcker..



fall for you

..då var de tisdag. man vaknade och titta ut, ja de regna inte lite .. men dagen var okej, men hade typ 3½ timmes håla, lite smått drygt faktiskt. men fick äntligen lära mig spela uno igen.(aa) smått lycklig. aja hade typ "prov" idag i fritidskunskap. de gick nog bra, kändes bra iaf. nu när ja kom hem har man käkat och sånt. och pluggat lite. ikväll blir det att dra och checka träningen i den NYA hallen. :D thihihi
just nu sitter ja bara och lyssnar på muusik och tar det lugnt.

-love e

väntar på nelly

har rätt roligt nu asså.. äh snart kommer nelly, seeeyaa


i want you to love me..

erica fick/får mig och lyssna på den 24/7


when I tell the world you'r mine

aså säger bara, detta är inte min dag, skulle ta 08.52, men buss fan körde en min tidigare så missade den! så fick hela vägen till stan. ååååh de var så jävla drygt, och skolan i sig gick bra och sånt. rätt chill faktiskt. men när ja skulle ta tåget hem så funkade inte buss kortet, såååå ÅIUfhfehiphiugjhgiureiuGiughguirhguiroeigiur, ja de får ni ta som de är, men just nu är man smått irriterad. 

har precis käkat lite.. nu kollar ja på förhäxad och sen blir de nog sova lite sen plugga liten, sen drar man och checka träningen. måste ge erica ngr grejer och sånt. och snacka med tränarna.. men ja..

vi hörs senare !

-love e

@ school

Tjenixen sitter i skolan på jessicas phone.har riktigt tråk. Idag när jag kkmmer hem blir det plugga och sen blir det nog att checka träningen. Hörs sen...

you are the last thing I think about before I fall asleep

...tänkte bara säga godnatt. imorgon är det ny vecka, ska bli spännande och se hur den börjar.
 
-love e


bild tagen av pappa när han var i norrland

mysig söndakväll

jaa, då har moster och morbror precis åkt efter en mkt trevlig och mysig kväll.  har snackat en massa och bara tagit de allmänt lugnt. mamma jag och moster var ute och gick med albin ett tag, så då tog ja med kameran o tog lite höst bilder. thihihi ska jag vara ärlig så llånade ja ericas objektiv, glömde ta av de efter crosstävlningen, så andvände de idag. nu kommer ngr höst bilder..





albin♥
 


lite smått härliga höst bilder..


tänkte visa er ngr perfekta bilder från igår..










kommentera gärna och tyck till ;)

vem visste???!

vem fan visste att man kunde bli sååå sliten för att checka cross i ngr timmar??! inte jag iaf. var as ttrött när ja kom hem igår.. och de märktes nog på festen!, det är vad man gör de till.. och ja var nog inte på riktigt fest humör iheller. men de var ändå rätt skoj, men sen drog ja hem redan vid tolv.

idag är ja verkligen riktigt sliten. har precis pluggat lite. vet ej om man ska dra in o checka teamet matchen.. eller vad. moster o morbror är på väg hit snart. så ja, jag har verkligen ingen aning..

btw. frågade mamma om ja fick börja träna denna veckan, men det fick jag inte!!!!!! ååh. ja mår bra nu rygggen känns de inget i ! men jaha en vecka, de klarar ja väl ;s

vi hörs senare. ska nog ev fixa mig nu och sen ut och fota lite!

-love e

farboret,crossrace-höör

tjenixen, sorry för dålig update. men har inte varit hemma.. igår blev de först skola sen stack ja och farmor o shoppa i malmö, fick ett par skor och en tunika o en kjol! mycket nöjd, tack farmor! sen stack ja dirr till farboret till erica, sen drog vi in till hörby city, hem till ida, var där och sjöng singstar och sånt. sen hämtade martin oss vid 10 tiden o körde hem oss. sen blev de bara chill för att upp tidigt på morgonen för att kidnappa bella och checka crossrace.. hela dagen. riktigt roligt !:D kom hem vid fyra. nu sitter outfiten på och snart blir de tåg till höör för pardey! men vi hörs imorgon.. nu kommer lite bilder från idag och på kvällens tror ja ;)

ericasjöberg, you are the greatest!
-love e

oscar

martin





tunika-monki
tights-MQ
smycken-överallt
skor- nilson


I stehag på ericas phone

Sitter i stehag samtidigt så springer tjejerna.... Kommer hem sent ikv såå blir inte mer bloggning ikv.. Okej, nu kommer tjejerna så nu börjar träningen :). Imorgon blir det först skola ssen blir det shoppa i Malmö med farmor (aaaa):d  -love e 

skog, erica & elin









några av alla fiina bilder vi tog i måndes..


erica sjöberg, min ängel!


torsdag = snart helg

tjenixeeen ,riktigt chill dag idag.. hemma från skolan rätt tidigt.. sen blev de tv till nu! och snart blir det käk.  sitter och lyssnar lite på wetslife och annat gammalt, rätt nice faktiskt!

ikv blir det att checka träningen! känns att de behövs. jag är helt besatt av handboll, rätt sjukt att man kan sakna en sport så mkt..... hahahah låter nog rätt sjukt med:p

men hade bra så hörs vi


-love e

min och ericas | > |


och en av de bättre låtarna i denna filmen


 

alltså a goofy movie

resten av veckan, ( är grym på paint)

hahahaha, riktigt grym på paint asså!!!


behöver nog ericas hjälp

hmm, när jag var hos erica i måndags, så hade hon ett redigerings program som heter photoscape. har du andvändt de någon gång? jag förstår mig inte riktigt på de så jag behöver nog en liten lektion av erica. hon gick igenom en del då. men kommer elin ihåg de? ahahahaha neej :p

nu blir de duschen, plugg och göra pannakagor! yeeah  (aa



onsdag = världens huevärk

imorse när jag vaknade hade jag en sån huevärk så de inte gick och förklara! så de blev att ja fick stanna hemma idag! men imorgon blir det skolan!

idag blir de iaf ta de lugnt, snart duschen ,sen plugg! ikv blir det ev dra till träningen och checka läget. men får se!

you make me feel alive


erica är fotografen

-love e

tisdag!

hejsan! idag har vi inte gjort ett skit i skolan typ, vi var på teater, sen fick vi sluta. så inte så mkt att berätta.. men jag är riktigt trött!

igår blogga jag inte , för ja hann inte, var hemma hos erica hela dagen så hade inte tid. men vi var ute och fotade igår i skogen, bilder kommer sen! har inte lagt över dem än. men dem blev riktigt riktigtt bra! :D

hörs senare
-love e


helgen i bildformat

lördag!









söndag:









min efterrätt (a)


sista bilden får bli på stig, han är verkligen världens piggaste människa, och han e helt underbart snäll och rolig! utsidan är han ca 80-85 men insidan är han som ett barn!

hoopppas ni haft en lika bra helg som mig!!

freda: fira kusin
lörda: "klassfest"
sönda:fira gammelfarmor
och, vi är vidare till steg tre! äääh detta är en toppen helg!

-love e


aldrig för gammal för disney


sönda kväll...

godkväll elr ngt, är jätte trött..efter en tur på havet med släkten är man nu hemma. har verkligen haft jätte trevligt, och det var jätte mysigt! godmat fint väder, och ja , allt var ett stort +!

bilderna håller ja på och lägga över nu , så dem kommer sen ihopa med bilderna från igår!

ha en fortsatt trevlig sönda :D

-love e

tack för igår, nu är de söndag

hejhopp!

gårdagen var en höjdpunkt, tack så mkt för de klassen! ( elr ngr iaf) kolla precis igenom bilderna, hahah vi hade rätt roligt ;)

idag blev de först städa lite och sen hoppa in i duschen, har precis gjort matte och har precis fixat mig klart. nu blir de snart om typ 20 min att dra till hbg och fira gammelfarmor :) tar med kameran så får vi se hur mkt fotande de blir! men bilderna från igår kommer senare! och ev bilderna från idag med! här är dagens iaf..

jeans o bluse från H&M och smyckern från glitter!

btw. tjejerna spelar ju sm, av tre matcher har deem vunnit två! med 23-14 och 32-8, nu får vi se vad de blir i den sist! riktigt roligt assssåå åh ni är grymma fan!

hörs sen, ha en trevlig sönda

-love e

pardey

hejsan! nu sitter man och väntar på att folket ska komma från klassen! det känns som om det kommer bli en riktigt trevlig kväll! :D

och tjejeerna vann idag också! 23-14! as gött! åååh ett steg närmare steg 3!!!


var ute och fottade innan, dagen ; bluse från H&M byxor H&M skor din sko, smycken glitter och kroatien!

-love e

lördaa

hejsan! pga min jävla muskelinflamation i ryggen kunde jag inte följa med till SM i helgen ... så tjejerna får fixa de utan mig, som jag itne tror är ngt svårt. håller tummarna för dem iaf!

ist blir det att ngr i klassen kommer hit och vi ska en trevlig sönda! och imorgon blir det fira gammelfarmor!

men vi hörs senare. duschen kallar! :D

-love e

omg jaaa

han är snyggggggg!!!!!!!!!!!!!


jaha nu då?

hejsan, äntligen helg! började vid nio idag.. var på 1½ letion sen var jag och mamma tvugna att åka och kolla min rygg!  de visar sig att de är ryggskott???!!! aaaaasssssså, SM är imrogon? ååh :( så får inte springa elr ngt sånt på två veckor! 2 veckoooooooorr???? hur fan sa jag stå ut..

om typ 1½ timme två timmar drar familjen till kusinen och firar henne, och ev blire SM imorgon!



nu under dagen har man ju bara legat i sofffan och tagit de lugnt, så de blev o bli lite barnslig.. kollade först hannah montana the movie och nu håller ja på och kollar på HSM3 (aa) thihihihihi

- love e

dummmmmmmmma elin!!!!!!!!

ååh ja asså jag får be 1000 gånger om ursäkt! förlåt för dålig update och sämre lär de bli, imorgon blir de och fira kusin och lörda o sönda sm. kommer hem på sönda ngn gång. men ifall ni har tur blir de update imorgn

efter träningen hade/ har jag så jävla ont ¨så ja grääät.. så blir att tycka synd om mig och försöka lägga min ner i sängen..

godnatt älskade läsare!

-love e

drar och tränar nu!

yeeah drar och tränar nu, hörs när ja kommer hem!

 



I skolan

Heeeej, förlåt för jag inte har bloggat, men hann inte igår, men när jag kommer hem så blir det mer.. Skolan har varit riktigt chill..Sitter och väntar på sista lektionen nu, den blir de hem.....hörs sen... Puuusssss

@school @ Tobbes mobil

Heejsan, sitter på gula med min kära klass ska snart ha arbettsätt och lärande i FYRA timmar!!!!!! Dryg som fan.. Johanna sitter med min telefon och försöker bygga en Town hahahah ett Spel på min telefon ;pp men vi hörs när jag kommer hem, puuuuusss

det är över nu = 9B









med detta inlägg och dessa bilderna säger ja godnatt!


lasse svan hansen



tyck vad ni vill, men jag tycker han bara ser väldigt charmig ut och hans leendeeeeeee !!!!

shoppping = me like

godkväll! innan idag var ju jag och mamma och shoppa.. tännkte visa er vad ja köpte idag! :D

ett par vanliga ljusa jeans och sen ett par svarta

blommig skjorta

blommig tröja(stickad typ)

tre ringar

halsband

& sist men inte minst foundation!!!!

nu ikväll blev de se handboll med pappa! och jag har hittat en ny snygging på handbollsplanen! thihihi(A)
hahahahah, pappa tycker ja tittar för mycket på killarna än spelet, men vafan ;)

imorgon blir det skolan, plugg och träning! sen är de ny dag! hahahaha hmm..

som ni kanske märker är ja typ jääääättte trött! men vi hörs imorgon!

-love e


tisda- @ schoool

tjenixen! sitter ochväntar med min kära klass och ska ha data nu, väntar på läraren.. dagen började ju braa NOOOT ! aja, säger bara detta är inte min dag! har precis haft håla i en ½ timme.  efter skolan drar man hem och sen drar jag och mamma och shoppar!

hörs sen,

-love e


ey de är måndag fan

hmm ja som ni kanske märker är ja lite smått hyper trött.. rätt dryg måndag.. men aja..nu sitter ja här och ska snart ta ngt och käka, sen sova lite innan ja drar till träningen!

har inte så mkt att skriva mer än att vi hörs sen..


-love e

söndag kväll

godkväll.. sitter här och sitter, lyssnar på musik och snart kallar nog bädden! vinst för oss med 22-10 och teamet matchen blev lika.. 19-19. är rätt sliten nu..

men imorgon halv åtta ska ja vara hos sjukgymnasten och träna sen skolan och påå kvällen blir de träning! men vi hörs imorgon!

-love e (godnatt)


drar nu..

drar till matchen nu , hörs sen, lycka till ????

teamet matchen mot skövde i skövde olivia och jag..


taylor swift-you belong with me



vet låten är gammmmmmal men videon bara älskar den!

söndaa!

godmorgon! förlåt för de inte blev mer bloggning igår! men när ja kom hem här så blev de bara städa rummet och sen kom erica!!! då blev de masssa disney filmer, men rätt roligt att man somna lite då och då.. (aa'
hon sov här och då har man snart samling till match match mot lugi... ikväll blir de checka teamet och lugi !!! derby dag me like.

imorgon blir de tidigt till sjukgymnasten och träna och sen skolan... påkvällen träning!
just nu lyssnar vi på disney låtar, yeah!
men vi hörs senare, efter matchen ev.. :)


-love e

hööööööööööööööör

helujjsaaaan, nu sitter man i höör efter att ha checkat johanna när hon spela match!! vinst med 5-1! göööttt med mos ! nu väntar vi på att snart ska börja göra pannakagor!  göötteee!  ikv blir de disneykväll med erica!

imorgon blir de match mot lugi och sen blir de checka teamet mot lugi! gött med mos!

igår blev de en kväll hos erica med bella o ida! riktigt riktigt roligt, ahahahahahahhahaha faaaaaaaaail!

dålig blogggning sööööörry!

-love e

RSS 2.0