godkväll!

godkväll läsare, jag känner verkligen att jag är über dålig på att uppdatera, men det är mycket i veckan så ja .. men snart helg så ev inte så mkt update då iheller, men hoppas ni överlever.

har precis varit iväg på träning och är jätte trött håller på och slockna nu.. så blir och dejta kudden nu! snatta gött så hörs vi imorgoN, godnatt sunshines!


bara för ja saknar kroatien!

-love e

torsdag= helg imorgon!

hejsan hoppsan, nu drar ja och tränar ciaaao


vad är det för dag? onsdag?!!

ja jag är helt förvirrad idag asså! och jag ber såååå hemskt mkt för dålig update, assså jag hinner inte blogga så mkt om dagarna.. går liksom rätt sent nästan varje dag och sen innan man är hemma, sen liksom pplugg o sen träning och ja, de är mkt nu , men jag lovar er jag gör så gott ja kan!

idag var iaf världens drygaste dag! sjuuuuuukt asså, riktigt drygt att ha samma lektion i typ ja.. 5½ timme sammanlagt.. rättt tråk om man säger så! och sen i och med vi inte har någon matte för vår matte lärare är bortrest så har vi håla hans lektioner.. i två timmar.. så ja de har varit en dryg dag som sagt.

nu blir det snart träning om drygt en timme, sen blir de plugg och bara ta de lugnt, har ev tid att äntligen få se lite av idol ikv:D


mina nya ddoojjjss! (Y)

-love e

hej och förlåt

rubriken säger det mesta! förlåt för ja inte har uppdaterat på ett tag har inte riktigt haft tiden..men idag har jag inte gjort ett skit känns det som... specialidrotten, hmm, inte ansträngande.. hade eng sen sluta man.. var hos sjukgymnasten, de var grajjjt och sen var man nere på intersport o fixa nya skor som pappa ev ska köpa till mig sen(A) , stack hem och gjorde våfflor och sånt. har precis gjort läxor och sånt som ska ha gjorts i veckan, så en bra star om man säger såå ;)



ikväll drar man och checka bois med bästa vän och johanna o ludvig. rätt länge sen man var där..

jägers @ freda yeeeeeeeeeeah taggad redan nu !!!!

-love e

 


gårdagens klipp


sööndag,

ja och min kära erica vaknade vid tolv, så blev lunch ist för frulle ;) sen stack vi till matchen, och de blev vinst!!!, riktigt goo vinst brudar, 9-25!!! så nu blir det käk och sen bara ta de lugnt!!! men ja ska dra o chillla nu typ sova kanske,

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj


farboret

ja som ni förstår på namnet är ja inte i hörby eller i eslöv,hahah. nej men sitter hemma hos erica, och typ chillar, vid typ 7 elr ngt kommer resten av folket, så blir en riktig tjejkväll . riktigt naaaajjjs:D

nu ska ja göra ngt vettigt, ha en bra lördag!

detta är alltså min puddddddding!

-love e

löööördag!

godag godag!, vaknade vid elva, blev upp och käka frulle och typ börja fixa sig och packa. för klockan halv tre drar ja till hörby och stannar där till imorgon! detta är planerna ikv.

först ska ja och erica ta en fika , sen checka när bästa ida lirar fotboll, sen drar vi hem till erica med jessica o ida, blir en redig tjejkväll! sen imorgon blire seriepremiär mot kävlinge halv fyra.. de är typ min helg.

men blir nog inte mer update denna helg, möjligtvis imorgon!



-love e

fridaaay

har precis kollat klart på Remember me, innan de var man ute och fotade och plugga.. nu blir det kolla på the last song, sen får vi se vad som händer ikväll!


några av bilderna ja tog idag!

-love e


jaha

då kanske man borde göra vid sig och sen börja plugga.. blir nog ut och fotttttttttttttttttta också, riktigt underbart väder :D vill ni hitta på ngt, sms elr ja hör gärna av er då :D

-love e

saknar kroatien, saknar sommaren

sorrry

godmorgon! sorry för jag inte hann uppdatera ngt igår. de var liksom först skola sen kom erica med mig hem.. sen blev de träning och sen skulle ja ladda upp bilder på fb som hela klassen har sagt jag ska göra så var tvungen att göra de.  hemskt ledsen! men jag lever och de är full rullle hela tiden.

jag tänkte berätta för er vad som kommer hända dem närmsta tre dagarna. idag, jaa studiedag riktikgt riktigt skööönt! så idag blir de bara en massa plugg och ta de lugnt. imorgon drar ja mig vidare till hörby, sover hemma hos erica och har sånt jäääätte myss för hon är ensam hemma(Y) på sönda är de seriepremiär mot kävlinge halv fyra i  kävlinge.. riktigt riktigt taggad asså!

& btw, här kommer lite bilder från min och johannas trip till nova lund.




-love e


onsdaaaag

tjabba tjena hallå! efterr en rätt chill skoldag följde bästa erica med hem här, mkt skratt och sååånt! yeeh nu blir de byta om o sen dra till träning, vi hörs, hade!

(sorry för tråkigt inlägg)

fått  bilder från lägret nu! åååh vad roligt ja och erica hade nu när vi kolla på dem!





-love e


i want you, i know that now

var ute och gick en runda mer räka nu, ååh vad länge sen, vi hade mkt o snacka om som vanligt! och jaa, jag tänkte de att jag vill att ni ska veta att ja har saknat henne jätte mkt och jag älskar dig bästa räka! ♥



-love e


min och johannas musik asså!!

http://www.youtube.com/watch?v=PGj6pntnBA8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UILg-PIt_l0&feature=related

i wan to be your lover

godag godag :D dagen har varit riktigt braa! började typ vid åtta ida , och sen fick man gå typ 20 över tio (Y) sen sluta man då , så ja och johanna tog tåget till lund och tog oss en shoppingrunda på nova! ååh vad mkt skratt o snack! hahahaah du är underbar tjejen! blev ett par skor o en halsduk för mig och för johanna en kofta tror ja!  efter de blev de hem och sånt..och ikv blir de nog bara checka idol och ta de allmänt lugnt! de låter rätt lockande!

bilderna från idag kommer när johanna får fingret ur rumpan och skickar dem! vi hade en aning roligt om man säger så! hahahaha, tack för dagen snäckan! måste göras om! :D hahahaa

-love e


mina underbart snygga nya skor!!! snyggare i irl!


& min fina halsduk!


ny header

yeeh, som ni ser har jag äntligen fått en ny header o en helt ny blogg känns det som, tack vara josephine och johanna, kolla gärna deras bloggar! http://joannna.bubbleroom.com & http://eliciasjosephine.blogg.se .
kommentera gärna vad ni tycker om den! :D

nu blir de snart att sticka iväg till träningen! iunte säkert att de blir mer bloggning , men ni får ha det så bra!

-love e

måndag

hejsan bloggläsare! har precis kommit hem från sjukgymnasten! de var inte bra.... om man säger såå. fick reda på att man har låsning i ryggen typ alla muskler var klumpar och ja.. jag fick inte träna idag sååå bull! ååh aja, men sak dit iaf. jag som var sååå taggad! men nu blir de ta de lugnt o sen blir det plugga lite!

ny header är på g gjord av http//joannna.bubbleroom.com

-love e

inte på humör..

hej alla! jag är inte på blogghumör iidag, så kanske om ni har tur så kommer ett inlägg ikv, annars kanske ngn gång imorgon! ha en bra sönda.

-love e

bilder jag tog innan idag





there are things we dont ant to happen but have to accept,
things we dont wan to know but have to learn and
people we cant live without but have to let go..

nu drar ja..

nu drar jag o min kära familj till hörby o ska käka med släkten.. efter de blir de ev träffa johanna! hann ta ngn bild på kvällens, men har inte laddat över än.. så de kommer senare, ev ikv men annars imorgn!

vi hörs, ha en bra lördag,
-love e

lördag

hejsan, eller godmorgon! pappa väckte mig kvart i tio typ. blev upp och käka frulle och sen göra sig klar för träningsmatch! samling kl. 11 sen match start 12.00 mot mörrum. rätt skönt att inte åka till mörrum, rätt nice med bara eslöv! hahaha

hörs efter matchen ,
-love e

efter ett

riktigt roligt o bra läger så är man äntligen hemma! är sååååå trött så ja vet inte vad ja heter! inte så mkt sömn o varit igång typ hela tiden! först tog vi tåget vid 8 igår, sen när vi äntligen kom fram till stugan så blev de 3:ornas lekar hela förmiddan, sen höll vi våra aktiviteter till sen igår.. hon var typ nog 10 halv elva innan vi var klara med allt! sen natten blev det inte så mkt sömn, o de märktes vid frukosten! haahahahahah, sen vid 9 var vi igång igen så vi gjorde massa lekar då till typ 12, sen blev de lunch o sen städa, sen bege oss till eslöv igen! riktigt riktigt tröttt!!!

ikväll blir de bara tv tv tv o sen imorgon blir de först match sen ut o käka med släkten..

bilder kommer så småning om tror ja

-love e


hey onsdag

hejsan läsare! sitter på rummet och funderar fan asså vad jag ska ha med mig.. åker ju på läger imorgon med klassen! asså de är skit svårt. i och med att de ska regna o sånt skit så är de ännu svårare! vet ej hur mkt av vad liksom.. men har tagit ett litet break här nu och kom på jag inte har skrivit till er idag..
men dagen har verkligen rullat på hela tiden. först skolan , och den var chill, typ bara förberedelser inför lägret, så vi fick typ sluta 2 h tidigare, rätt chill om man säger så! sen blev de fika i stan med hanna. mycket mysigt. klockan 16.36 tog jag tåget till örtofta där mamma hämta mig så vi körde till nova, thihihi blev bara ett par gummistövlar, (A) men dem var väldigt söta! aaja, får väl back to pack elr ngt.. hahahhahaa, känner att jag snart måste bli klar, måste duscha och sånt ocksåå!

men mamma kom precis in och checka så jag hade allt, så ska börja lägga ner allt nu!  men det blir inte mer bloggning ikväll eller imorgon, ev på fredag om jag orkar! annars kommer de på lördag!

jag just nu..



lite av min kära packning, de är mer det är ju de.. aja, de lär väl gå ner i en rullväska.


-love e


Nelly - Just a dream!

Hej Elins kära läsare!

Detta är Jenni som skriver, har absolut inget säga förutom att de sitter och leker någon konstig lek!
Ville bara tipsa er om en bra låt, Nelly - Just a dream! Lyssna & njut!

Over and out, yeah! / Jenni Hansson!

tisdaag

hejsan! förlåt för ja inte bloggat idag, men har inte hunnit.. :( Först skolan, kom NÄSTAN försent, sen efter skolan var man hemma i typ 20 min, sen skulle man dra till mammas arbetskamrat, var ju barnvakt!  Det gick verkligen jätte bra! dem krama mig typ tre gånger innan ja stack, och ja fick två fina teckningar(A) thihhihi, kände att ja lyckades nog ...(Y) (a.  sen var man hemma om och sen typ stack man direkt till fotbollen, EBK-Marieholm, eslöv vann, men 2-1, faaaaaaan, ellr ja, jag förlorar 20 spännnnn på de, men aja! &&&& BOIS VANN IDAG MED! ;D love

imorgon blir de först skolan, sen blir de hem packa, träna, packa, för på torsdag är de lääääääääääääger! yeah!

ha en fortsatt bra tisdag, nu blir de hoppa in i duschen!

-love e

jag älskar dig syster ♥


nu drar ja..

och laget och checkar handboll, ha de!





lite cam bilder, me like ;ss

-love e


månda-snart lund

hejsan bloggläsare! kom hem för en stund sen.. sitter o väntar på att one three hill ska börja! sen blir de lund o kolla handboll o käka med laget! så ska snart börja fixa mig! om ja har tur så kan ja nog få mamma att köra mig till stationen(aa

ha en bra månda.

-love e

godmorgon

hoppas ni sovit gott, de vet ja inte riktigt om ja kan hålla med om men aja, vaknade vid 7, och just nu håller ja på och packa idrottsväskan, sen får ja nog käka frulle! vädret ser väääldigt kasst ut, men aja, får leva med de..
hann ta dagens så den kommer här.. annars får ni ha en bra månda, så hörs vi sen

-love e


bye sönda

ja , klockan tickar iväg..snart sova, skola imorgon ju... så vi hörs kanske imorgon innan ja drar till skolan, annars efter! have it!

goodnight readers!

-love  e

hey sönda

tjena hejsan tjenixen hej ,som sagt, var uppe tidigt idag. spela match mot ngt danskt lag, vi spelade bra handboll, men det räckte inte. förlorade med en boll.. lite såå  men de var bara träningsmatch. nu efter matchen decka ja i soffan när ja kolla på idol! sov typ i två timmar, riktigt skönt! sen åt man , sen drog pappa till örebro, så just nu är de bara ja och mamma hemma, syster jobbar = mamma o ja ska ha film kväll o mysa(aa) me like, tror de blir och se the last song o dear john iaf,sen får vi se om de blir fler.

och nu precis har jag varit duktig, jag brukar vara väldigt seg med läxor och sånt på helger, men nu har ja faktiskt räknat alla matte uppgifter vi fick över veckan/helgen, så ja är världigt stolt över mig själv(A) thihihih

nu kollar man på " My super sweet 16 UK" de är bara såååå sjukt! man vill verkligen nita varenda en, dem är såååå överdrivna, o bortskämda, helt sick..

ha en bra söndag

-love e


godnatt..

börjar börjar närma sig 00.00 så borde nog börja gå mot bädden! ska upp klockan halv åtta så borde nog ´lägga mig.. hahaha en kkännsla av de! men ni får ha en fortsatt trevlig lörda!

-love e


one call can do sooooooo much

hemma från hörby

godkväll folket! förlåt för dålig update idag, men vaknade vid 11 sen vid halv tre stack ja och jessica till hörby och skulle titta på ida näär hon spelade.. känns lite så att gå vilse i hörby! hahahahahhahah men vi hittade tillslut!
& det blev vinst för ida och hennes lag, så dem ska kvala till div 3 nu! grattis grattis till dem! & ida var riktigt duktig! dagen spelare, o lagets egna Zlatan!!

kom hem vi halv åtta tror ja hon var, nu vet ja inte riktigt vad som händer, jessica o ida snacka ngt om att de skulle träffas elr hur det var , så skulle de ev komma hem till mig, men vetefan hur det blir ! hahahaha
men sen kan ja inte vara ute hur länge som helst, i och med de är match imorgon klockan TIO ;ooo så de blir att lägga sig tidigt idag, elr iaf tidigare!

 

 

-love e


lite hjälp..



hjälp mig, har typ beslutsångest.. ;s vilken färg vilken "frisyr" ?????

-love e


fridaaaaaaaaaaaaaaay

yeeeeeeeeeeeeeh hallo! hemma från tandläkaren nu , jjärnvägen sitter kvar, blir ev nov eller dec.. men liksom så jävla b, åkte tåg i ca två timmar, var där inne i fem min sen fick ja dra, liksom mooooget?
åååh aja, sen stack ja o pappa och handla och sen drog vi hem. nu sitter ja och väntar på att one three hill ska börja igen, ikv får vi se vad som händer, ha de

-love e

godmorgon!!!

har precis vaknat, åh ja är riktigt riktigt trött!! sittter nu och käkar frulle med mamma, ska snart börja fixa mig.
blir också att gå typ en ´1½ timme tidigare idag i och med man skaa till tandläkaren, kanske järnvägen åker av kanske!!! ikv vet ja inte riktigt vad som händer, men de lär vi ju se!

ha en bra freda,  leeeeeeeeeeeeets parddddddddddddddeeeeeeeeyh!

-love e

hellu!

tänkte bara berätta jag är hemma från skolan! träningen börjar halv sju, så måste nog snart börja plugga lite samhällskunskap! det sjuka är att jag är riktigt riktigt trött men ja, de funkar väl! skolan idag har varit chill och så jaa0! har precis checkat one three hill, nu blir de chilla lite till sen får ja väl ta i tu med läxorna..

fotade lite precis, kommer ngr flipp bilder! ;)




(sista bilden dagens outfit)

ha en fortsatt bra torsdag!

-love e


dööööd

åååh jag är helt dööööd, sover inte bra är alltså megatrött, och fick precis reda på att ja lovat pappa detta skulle bli en dator fri helg ;s ouuppps, så blir nog inte så många inlägg idag, men ska dra till skolan snart, handbollsgymnasiet(`yy på torsda morgon, jo puss på de

ha en bra torsdag

-love e


himma

sitter och kolla OTH nu , ååh, jag älskar verkligen den serien! snart blir det plugg och sen ikväll blir det träning!
 hann inte göra dagens innan ja stack till skolan, så de blir de nu!


bluse. H&M
jeans. H&M
skärp. VM
armband
ringar
och klocka övrigt ;)

- love e

i data salen

tjenare! hann inte blogga imorse, men dagen har varit riktigt nice ändå, har haft en kurs hela dan och matte med min BÄSTAVÄN :(((((((( fick liksom reda på att min kära matte lärare "sakna mig" på matten :(
 har liksom umgåts med min kära "mys grupp" blir snart lika störda som dem ;p hahahahahah! johan har tjatat på mig sen vi börjha att ja skulle hälsa från han , så ni vet ;) sitter här med johanna marcus johan philip alin nu! rätt nice, ska logga ut snart så sen sluta iaf!

träning ikv, nu blir de dra hem, hörs när ja kommer hem

-love e

btw, han är grym



ni har säkert hört om honom!!

maddi jane-en helt underbart duktig tjej


"här står jag (8) "

tiden väntar inte på någon,
värdesätt varje ögonblick
du har, lev nu!!


inse att klockan inte säger allt..

allt är möjligt om man vara vågar

jag vill bara att du ska inse att tiden med dig är över.

tiden kommer tiden går, men ta vara på stunden,
du får bara en chans i livet!





CARPE DIEM !


(bild från kroatien)

inget har hänt, bara några tankeställare..


känner mig som ett litet barn igen..



hade inget och göra idag, och sen igår snacka ja o malin(en i min klass) om disney låtar, så här var några av dem låtarna ja lyssna på idag :D

-love e

mår bättre

god dag, jag trodde innan idag att jag inte skulle må bättre, de såg rätt mörkt ut faktiskt. men nu mår ja bättre o är piggare så blir skolan imorgon som det ser ut nu! så nu på dagen har man kunnat äta och vaknade ju med feber, men har varit feberfri hela dagen! sköönt riktigt skönt! men de är rätt sjukt att man kan sova 13 timmar på en natt..

iaf, ikv blir de att ta det lugnt, men ikv börjar ju idol så blir att sitta bänkad på soffelocket ikväll.!!!!


nu ska man snart hoppa in i duschen, efter ha legat nerbäddad i soffan med täcke o filt hela dagen!

ha en bra tisdag,
-love e


sjuk..

tänkte bara säga, de blir ingen bloggning idag, ligger hemma o är sjuk,har feber och ont i halsen, not good!!
så tänkte vara ego idag o bara bry mig om mig själv idag o hoppas på att dra till skolan imorgon..

-love e

plugg plugg ZzZzZ, oj plugg

ja som ni kanske förstår så pluggar ja(N) ååh vad tråk de är.. men de måste göras, just nu pluggar man lite matte, så efter maten får pappa hjälpa mig lita.. sen får ja läsa lite i min engelskbok.

träning halv åtta.. yeeeh!

-love e






tjenixen, tjena, hejsan, hej

..hoppas ni haft en bra månda hittlis.. de har jag! den har varit väldigt kort, tycker ja iaf. nu blir de och kolla på one three hill 16.05, sen blir det plugga lite matte o eng sen träna ikv.

mötte mammas arbetskamrat när ja skulle hem, och då verkade som om mamma o hon hade pratat om att mamma skulle fråga mig om ja ville vara barnvakt nästa tisda, man bara jaa(Y) hahaha nice jue:D thihihi(A)

dagens outfit:

linne: gina tricot
kofta; H&M
jeans: only
armband; spanien
ring: kroatien/mammas
klocka:jetset

-love e


godkväll

godkväll läsare.. hoppas ni haft en kanon sönda! de har ja iaf! jag orkar inte berätta så mycket om den, för inget intressant har hänt, men iaf.. just nu är ja sååå trött så ja snart faller ihop som ett kort hus. och huevärk har ja de med, ajaj, skola imorgon, bbörjar halv nio, alltså går ja upp halv åtta! (y,

veckans planer hittils, skolan, träning, plugg och sen får man se vad helgen bjuder på, men nu tar vi en dag i taget!


-love e


godmorgon!

hoppas ni sovit gott, har vrit vaken i typ 1½ timme nu, precis fixat mig klart, nu drar snart ja och mamma och  pappa till glumslöv och är där idag!  förstår verkligen inte att man kan vara så trött som jag är just nu, helt sjukt..

hoppas ni får en bra sönda, de är ni värda!



-love e

lörda/sönda

godkväll folket, det blev en filmmys stund med mamma, vi såg The Valentine's day, mycket söt film! sen fick man ett sms av hanna älsklingen, o hon ville att man skulle dra till henne, så de gjorde man! vid 22 tiden drog vi ut o träffa linus o andré, haha, mycket trevligt var de, men sååå j*vla kallt, kom precis hem, nu blir de mysa lite med syster, sen blir det sova.

hoppas ni haft en bra lörda! de har jag, puss.



lite gamla bilder på oss alla fyra! hahaha...

-love e

lördaa

godmorgon! (iaf för mig) förlååååt så hemskt mycket att jag inte hann lägga upp kvällens innan ja stack, de var mycket annat som skulle fixxas och sånt.. men igår hade ja en bra kväll och nu är ja riktigt trött och sliten, lita hue värk på de med.. (yy

idag vet ja inte vad som händer, men de blir nig rätt mycket slapp! hahahhaa

dagens och lite bilder innan kommer här :


mobil bilder:
dagens outfit


-love e


friday calling!

helo friday! har precis kommit hem från stan med mamma! fixa lite grejer, bla en ny skolväska ti majj! (A) 
skolan var helt okej, halvt dryg men funka! åh ikväll är de fkn inspark som gälller! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH TAGGA!

elin är taggad som faaan! kvällens kommer senare, lovade emelie så de kommer en! yeeeh! vi hörs sen!


ha världens  bästa freda, okej??

-love e

godmorgon sunshines!

..precis fixat mig klart, nu blir de frulle sen skolan! have it!


DAGENS, fast lite ljus bild kanske, men här är den iaf.

-love e


lite små sjuk..

..är jag allt.. hhahahhaha kommer hem halv elva o gör makaroner?  hahahah de är itne alla som gör de ;) iaf, just nu sitter ja o äter makaroner och tittar tv, snart hoppa in i duschen!
så måste fixa klart allt nu , och sova sen men sov gott, nattttii

-love  e

godkväll


de bidde en rätt dålig bild på dagens.. nu kommer snart nelly så drar man till stehag o "tränar" hemma vid halv elva igen tror ja ngt sånt! ha en bra kväll, de är ni värda puss

-love e


god dag!

just nu har man precis kommit hem, sitter o vänta på att one three hill ska starta.. sen blir de pluggga plugga pliugga, o blir nog att hoppa träningen har jätte ont i min höft o en del plugg så får se. men ha de bra så hörs vi puss


-love e

godmorgon!

hoppas ni sovit gott, nu blir de packa väskan o sen dra till skolann, tänkte bara berätta att jag lever ;)

ha en bra dag,

-love e

godnatt

kom precis hem från träningen, har precis duschat o käkat lita, nu blir det sängen och sen börja dagen med handbollsgymnasiet, men blir nog bara fys(N) o sen blir de träning på den sen.. men sovgott så hörs vi imorgon, puss på er gooooooddniiiigghhtt!!


-love e

dagens outfit!




tröja gina
jeans H&M 

when i look in your eyes i feel lost..

-love e


sorry dålig update

förlåt för dålig update idag, internetttttttttttttttttet har fan inte funkat ;ss så nu när mamma kom hem så funkade de, men nu drar man snart till träning så om de funkar när ja kommer hem så kommer de dagens då! annars få du ha de så bra så hörs vi!

-love  e

RSS 2.0