EN SJUKT BRA HELG!

fööööörlåt för en dålig uppdatering, men har inte alls hunnit i helgen.. nu kommer min utverderling och vad som hänt under dessa tre dagars period + bilder!

fredes..blev det skola och sen fixxa man sig litta, sen tog man tåget med hanna lasse och hampus till lundakarnevalen och där mötte man filippa, petra och sofia senare! sjjjuuukt J*VLA roligt asså! åååh mmh, tog tåget 23.42 tror ja :P och var hemma vid tolv, (Y) rriktigt bra dag! tack för det tjejer!(L)
lördes..blev först hannas konfirmation! lite drygt i kyrkan men mycket trevligt annars! sen vid 19 tiden drog man till lundakarnevalen igen , och var där med massa eslövs folk och sen vid 10 blev ja och lasse av med dem :P så vi yra runt i lund som yra höns, men dagen var mycket lyckat med mycket skratt(yyy var hemma vid halv ett(: tack folket för dagen/kvällen:)
söndag...blev att vakna redan vid tio, hahah hmm, och sen skulle ja igentligen dra till lund med jag rent ut sagt palla inte.. jag var/ är så j*vla trött, så ja och familjen stack hem till mormor o morfar! kom hem för ca en timme sen, och det blir att sitta här ikväll..

men ha det bäst läsare, nu kommer bilder från kvällen! puss






lundakarnevalen fredag och lördag









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0