14Juli 23:53

hejsan alla läsare!

yes man åker om 12½ timme dåja, och ska vara borta två veckor som ni vet!
ni kan nå mig på mobilen fram till två.. sen ja hheeejdå!  nelly fy fan vad d kommer vara saknad! bea du med!<3

att åka ifrån all denna skit , skönt satan, jag är förvirrad rädd, och ja, jag hänger inte med på något längre..
fan jag vill att allt ska bli som innan, nu är allt kaaos!

I never thought it could be this way, everything is wrong, I thought it could be okey, but I had wrong.,
everything is wrong nothing more can be wrong, first you, and now you,
XOXO elin

23 Juli <33

hejsan alla läsare!

har varit i furulund nästan hela dagen hos hampus! mycket msigt! det blev film och sånt..
skulle hem vid 6"/ sen ikväll har  man typ tänkt lite vad man ska ha med sig och sett till att man har allt hemma..

imorgon blir de träna pass 3 ; fixa de sista med mamma, och träffa bea och nelly.
XOXO elin

22 Juli

Hejsan alla läsare!
idag händer inte så mycket.. syster slutar klockan tre så ja hon ska hem duscha och sånt, sen ska vi dra till lund och kolla bio; de blir harry potter och halvblodsprinsen. betyget kommer sen:) annars är de nog en rätt chill vecka((:
imorgon blire kävlinge; freda; packa och träffa nelly typ nmu innan jag åker, lördag, ja halv ett ett drar de till sturup; kommer hem den 8:onde igen:)

XOXO elin

19 Juli

Hellööjjsan!

jaa, då har man varit i lund hela dagen med underbaraste hampus! blev först bia; kollade natt på museet 2 haha,
humor som mig var den helt okej; aja iaf, sen blev de ut i lund, förs gick vi i cirklar sen ja de gjorde vi nog hela tiden:P
men jaaa:PHAHHA sjukt härlig ddag med dig hampus, hoppas man får göra om de!

du är så sjukt bra, underbar och söötast!

hampus; da knäpparN & meckarN (L)

XOXO elin

18 Juli

Hellööjjjsan!
idg händer iinte så mycket, ska snart till center syd och fixa de sista innan greeekland:DDD
liksom en vecka till dess:D efter centersyd blire hem till farmor o farfar.. eventuellt sista gången innan vi ser dem på flygplatsen..

jag läste min kusins blogg igåår.. jag vet inte vad jag ska sääga, jag är rädd, och jag vill bara att allt ska bli bra! jag känner mig helt orolig inne i kroppen , och jag vet inte riktigt hur jag känner mig, att veta att något i släkten inte är 100% bra, de är läskigt, jag vet inte mkt om de som har hänt, men när jag läste bloggen iigår, kändes de som om att jag fick veta för mycket, jag är så sjukt rädd och jaa, du tar de väl helt okej, och försöker göra de "bästa" av situationen, och du lyckas.. även om du inte mår 100% bra, så försöker du se till att alla andra gör de, du är en star person som vill alla väl, och de har du alltid velat, du gör så alla blir glada.. när vi hjälpte dig och flytta, du var inte jätte pigg men du försökte ändå, och de är allt som behövdes för jag skulle känna mig helt okej, att du är lycklig är allt som räknas, då är vi andra också lyckliga..

XOXO elin

17 Juli.

Hejsan alla lääsare((;

ja som ni förstår är jag ny med de här med bloggandet, men ja kommer igång med de snart!:Phäänt mkt redan sen jag skaffade de;)

6 juli åkte jag med glumslövs ff till hillerö på fotbollscup:Dså sjukt skojjj:)ni är guldvärda varenda en!ni gjorde mig till en annan människa inombords..!<3
12 juli åkte man till åhus, där man skulle bo hos bästa vän nelly! måndag tisdag skulle man spela, gick väl helt okej.. åkte ut i kvartsfinal i b-slutspel..ni gjorde verkligen min sommar så mkt bättre! onsdags kväll/natten var bara så himmla rolig.. 11, ja nelly och bea de säger väll allt;) HAHAHHAHAHAHHAHHAA aja , åhus har varit så himmla skohj och bääst!
och nu blire att man är hemma denna veckan som kommer nu till lördag, lördag åker man med mamma pappa amanda och farmor o farfar till grekland i 2 veckor.:)))) de ska bli så himmlaa sköönt! behöver reensa huvudet från allt häär hemma..men  kommer sakna folket häär hemma, spec nelly , bea och h <3
aja imorgon blir eventuellt att sticka och schoppa lite till grekland..

något jag inte trodde kunde bli möjligt håller på att hända..

xoxo elin

RSS 2.0