in spain

jatte ledsen for dalig update..men e ju i spanien och har inte alls haft tiden och sitta har...handbollen gick helt okej! vi kom delad femma.. och det e iaf ja nojd med! imorgon blir det hem till sverige igen. och nar ja kmr hem blir det sjuuuukt mkt bilder och mycket mer bloggning!!!!

ha det bra, saknar  er! puss


pappa fyller år

pappa fyller år på midsommarafton, och vi är inte hemma.. så jag vill bara passa på och säga grattis världens bästa pappa!!! Hoppas du får en kanon dag i spanien! jag älskar dig!



<33333333333333333333333333

YEEEH

VINST FÖR BOIS IDAG YAA000 2-0 (yyyyyy'

håller på och packa..

just nu håller man på och lägga ner de sista.. elr ja.. det får inte plats :S så ja får låna lite plats av pappa(a) thihihihi, men annars börjar det bli klart.. nu sittter man och kollar Spanien-Honduas*stavning*, blir nog och lägga sig tidigt idag för ska upp kvart över fyra halv fem.. :) men ha en bra kväll så hörs vi någon gång i spanien och när ja kommer hem!, puss


bild från grekland ifjol


hanniissen!

vaknade vid nio för att hänka med hanna och hennes mamma till nova! super trevligt verkligen, & shiet vad bruna dem var;O men roligt och träffa dem igen :) vi stack där ifrån vid två tiden, sen följde hanna med hem här och hjälpte mig med min ipod! nu sitter hon och spelar spel , NO CONTAKT AT ALL! haahahaha, ikväll blir det och packa och umgås med familjen, kanske lite fotboll? vem veT;)

Iaf som ni vet så åker ja till barcelona imorgon så kommer bli usel uppdatering, men om där finns internett på hotellet blir det ngn uppdatering lite då och då, men inga bilder.. men dålig bloggningen, men sluta inte lääsa, checka bloggen lite då och då ändå ;) ha det bra i sverige!

pusss på er bästa läsare!


det går bara att älska dig hanna ahlberg!


söndagkväll

hahaaha, jaa, nu sitter jag och typ och äter popcorn och lyssnar på musik och ha det fett nice!

bilder med bästa!








iloveyou<3

bästavän!

yeeeh, bästa vän har varit här hela helgen, så df har det varit en väldigt dålig uppdatering. men såklart har vi haft det bäst som alltid. och ja, vi somnade vid 04.15 imorse och vaknade typ 12.45 eller ngt liknande, sen käka frukost och kolla lite fotboll, sen fixa vi oss, sen gick vi ut och fotade som vanligt, blev många bra bilder, och dem kommer upp här sen.. ska bara föra över dem till datan :)
 men som alltid, har haft en underbar helg med dig bästa, iloveyou erika!<3

ikväll blir det bara att andas och ta det lugnt :) puss

sitter i kristianstad och..

..spelar kort med bästa, hahahaa vi började spela hej knekt. och vi höll på och döööö av flabb! hahahahh sjukt roligt, och mamma o co, trodde vi var helt störda hahahahha! sjukt roligt! hahah, iaf, erika stannar här till imorgon kväll hoppas ja, och sen blir det packa i väskan väl till spanien! mer om morgon dan får ni imorgon! ha en bra natt puss.


asså för helvete

..jag pallar inte med mig själv..vi spela ju match idag.. vi spela jätte bra handboll.. och i typ halva andra halvlek, så hände ngt med tån, så är nu back on track med krykorna.. spanien om 2 dagar! detta känns ju skit bra!

nu kommer snart bästavän och sen drar vi till kristianstad, ha en bra lörda kväll:) puss

vm på tv och pepsi i handen(yyy'

nu siitter jag och mamma och pappa och kolla VM matchen mellan Algeriet-England, nu blir det film, och sen en god natt sömn och ladda till matchen imorgon.. ha en bra freda kväll, puss

musik

hahah , en kompis tipsa innan om denna låten.. och ja bara wtf är detta för låt. men nu lyssnar jag typ bara på den ;o hahahahhaha vad tycker ni om den ?:)

fridaaaay!

yeee hejsan allihopa:D nu har man precis kommit hem från en shoppingrunda på väla med familjen! hittade mycket fint och mkt nödvändigt till spanien! som vi åker till på tisdag! just nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar.. sen blir det väl att bara ta deet lugnt.. kanske fortsätta lägga fram kläder och sånt :)



3/4 armad tröja från only
1 vitt linne från H&M
1 jeans linne från H&M
hårinpackning från H&M
basebolltröja från Gina
3 böcker, akedemibokhandlen
1 tröja från gina
1 par jeans shorts från gina
1 jeans kjol från MQ
3 par trosor från VM
bodybutter från body shop

tack mamma och pappa!

en mycket nöjd elin blev det, så här ser jag ut nu!


haha puss älskade läsare!

åååh äntligen..

har jag fått min efterlängtade Ipod touch, jag bara älskar den! nu håller man på föra över filmer och musik och liknande till spanien!, yeee, thnx mum, dad, grandfather and grandmother! loveyou all!

nu ska ja hoppa in i duschen, och sen blir det nog att börja packa(aa) puss

ojsan..

jag hade visst räknat helt fel.. det är bara 4 dagar kvar!! och elin har inte börjat packa! iaf. träning ikv, elr ja om en ½ timme, så borde göra vid mig snart .p men aja.. nu kollar jag twilight, har precis solat.. men ha de, see ya


godmorgon, 5 dagar

hellujja, kom precis hem från helsingborg. trodde min kära tandställning skulle åka nu.. men det blir väl inte försen i augusti elr något liknande... men aja, jag överlever, men just nu har jag riktigt riktigt ont. ifall det blir lite varmare så blir det ut och sola.. annars blir det nog att börja lägga fram lite kläder och skor och sånt liknande till spanien. har inte lagt fram ett skit, ;o aja nu ska ja ta ngt och äta.. åt frukost jätte tidigt idag ;o upps. aja, ha en bra dag så hörs vi, puss älskade läsare.


jag just nu..

6 days left

6 dagar kvar till spanien! ååh yes. imorgon blir det tandläkaren tidigt i helsingborg, sen sola.. får se om ja kan träna, för nu så klumpig som jag är, så har jag typ "dragit av" 1/3 av stortå naglen så jaa.. ååh typiskt mig!

ha en bra kväll/nattt så hörs vi!. puss

btw. imorgon åker min bästa räka. ha det bra i turklandet så hörs vi när ja kommer hem från spanien!


dennis..

bara för dennis ville ha ett eget inlägg och bara för han ska få det! thahahha

han i rutigt..

nu sitter man i landskrona..

och har det sköönt, hela dagen har man solat och bara levt livet.. vid fem stack man till landskrona och sånt.. imorgon blir det, tandläkaren-sola-träna-pack! ha en fotsatt trevlig onsdag!, puss

ni fick mig att börja blogga igen!

ååh vad jag älskar er. mina nnära och kära. ni fick mig börja blogga igen och visa att ja är bättre än den som kommentera.. jag ska försöka stå på mina egna ben och inte ta åt mig de jag inte vill höra. min blogg startar här igen!

tack somfan, ni är guldvärda allihopa!<3


.....nu är det över


;@@ ;'(

är det någon mer än jag som typ hata folk som inte vågar vara sig själva, måste vara anonyma och klaga på hur alla andra ser ut? i det läget tror ja inte ni ser såå mkt bätte ut!! så ifall ni inte har ngt vettigt och säga, kan ni lika bra, rent ut sagt hålla käften!

jag vet jag är inte perfekt.. men det är fan itne du iheller!!


(lite svar på en kommentar som tog rätt hårt)


trött

jag är nog lite smått konstig.. men ja tyckte inte den var något märkvärdig..men ja var inte så mkt för bio humöör idag. jag vet inte vf. men just nu är jag väldigt nere.. gillas itne allt.. lite mkt tankar som snurrar runt.. usch ja.  imorgon får jag äntligen träffa min älskade räka. <3 kommer sakna henne somfan! ååh... aja.. ha det bra och godnatt


miss you allready!<3

lite barnslig får man vara ibland..

men låten är faktiskt riktigt braa :)

någon som har settt sex and the city the movie 2?

vad tycker ni om den? ska se den med syster så vill höra lite olika betyg :)

snart gymmet

yeeh, nu sitter man och lyssnar på lite musik och njuter.. snart ska man börja fixa sig inför gymmet. (Y) melike.  möter upp bea och emelie på badet vi fem tiden så blir det ca en timme en och en ½ timmes gym! (Y)
hörs kanske sen, vet inte om jag hinner blogga innan bion, lär väl se :D puss


1 vecka kvar tjejer!!


tisdag 15/6

godmorgon!
min dag börjar med att man vaknar vi halv elva.. sen käka frukost och sånt. nu sitter ja och syster och kollar på ngt på MTV som är riktigt bra! (A) ikv blir det träning och sen blir det bio med min älskade syster!!!!

puss


godnatt sunshines

sitter och kolla på 2½ men och håller på och somna, så ska nog snart gå och lägga mig.. men ha de bra älskade bloggläsare, puss


lite mysiga låtar..



ngr av dem som jag alltid tyckt om!

mmmmh, myshumööör till 1000

yes, kommit hem från träningen och sånt nu..och har precis duschat och haft hårinpackning... åh vad jag älskar mitt hår när jag har haft de i de.. de luktar gott och är så sjukt lent! me like!(A)thihihihi, ikväll ska ja bara ta det lugnt..lite smått trött, trottsallt ja inte har gjort ett skit mer än att tränat :P thihiihi(A) puss


jag just nu , en väldigt osminkad och nyduschad elin med en dålig webb bild.. 

e det bara jag eller..

ÄR HAN SJUKT SNYGG??!!


14E juni

jaa, då har man precis ätit lunch.. blev pasta, mumms ja0.. samtidigt såg man 17 AGAIN, ååååh me like it! träning klockan fem, jaa0.  ha en fortsatt bra dag!


veckans schema



jag är ny med paint.. men det blir bättre, förhoppningsvis.. och hoppas ni kan tyda de ! ;D

puss

hittade massa gammla bilder från ekenäs


bjuder på som fan!!






vissa är äldre än vissa.. men ja bjuder på varenda en! minnen soomfan!

godmorgon sunshines

..har precis ätit frukost.. nu sitter jag här och tittar tv och sånt mys. ikv blir det äntligen träning, elr ja , får se hur mycket ja kan göra, men jaa.. ánnars vet ja itne riktigt vad som händer. det blir kanske och träffa erika redan idag. men vi får väl la se :D puss på er!


hemma nu..

hemma efter en kväll på mc och sånt.. var ute och gick i typ en timme efter erika stuckit hem för att rensa huet.. jo godluck... aja tack så mycket för ikväll hjärtat , det var kul och träffa dig nu.. men det måste bli en gång till innan du drar till turkarna. iloveyou räka.. <3

nu sitter man och är datanörd med syster och kollar hairspray. imorgon blir det sola.. för der ska nog bli bra väder imorgon, och träna(Y)




erika kommer snart..

med moppen så ska vi köra till mc och sen vet jag inte riktigt vad som händer... under två dagar är det mycket och snacka om ;o ååh shiiet, undra då hur det är när vi itne träffas på en månad ;O usch.. aja, hoppas ja hinner träffa min lilla räka innan hon drar till turkey på torsdag.. puss


jag måste bara säga att ...

jag älskar min bästavän, hon sitter bredvid mig just nu och kränger chips, hahaahha, söt hon är! vi sitter och lyssnar på , det är över nu-gyllene tider (YYYY', mycket nice lååt tycker vi båda.. (Y) 
 
men hon är verkligen bäst så är det bara, iloveher!♥


åååh såklart vinst jaaa0!

VINST FÖR BOIS JAAAA0 , NU BLIR DET OCH FIRA MED GOD MAT OCH SEN GÖRA GLUMSLÖV OSÄKTERT OM VÄDRET TILL TILLÅTER DET.. ANNARS BLIR DET OCH KOLLA PÅ ENGLAND-USA ELR NGT.. :p HAHAHHA

ha det bäst och värdens bästa lördag , puss!


nu bär det av till landskrona..

..och kollar fotboll och umgås med vänner till familjen , ååh love it! :D♥

klassfesten igår (yy'

..klassfesten igår vaar mycket bra och trevlig.. typ hela klassen var där och jaa., mycket trevligt somsagt.. jag och andreas gick typ vid ett, sen så ssa frida dem hade blitvit utslängda någon minut efter vi hade gått :P hahahaha, aja.. ikv drar man till landskrona somsagt.. så blir dålig updatering idag igen.. ha en bra lörda puss!


vill haaaa!!




bilder från igår kväll kommer senare.. men nu klockan 3 blir det att dra till sandgrens i landskrona och sen dra till bois matchen!

kvällens outfit



kvällens skor (aa'

ha en super duper bra kväll älskade läsare..
puss på er!


sommarlov....

& ja nu är det ju sommarlov och sånt nice! var precis nere i trollsjön skulle lämna en vågtång till sandra och där var ngr från den underbara klassen (fd) 9A. dem ville ja skulle vara med dem och spela lite brännboll, det var ja då såklart.. sen blev det lite snack och sånt.. sen drog jag hem.. nu blir det att börja fixxa sig till klassfesten senare hos per. tror inte det blir mer bloggning ikv, kanske om kvällens outfit senare.. men ha det bra så länge, puss!

tänkte bara säga..


nu är det verkligen slut..

jaa, då har man kommit hem från skolavslutningen från ekenäs som man sent kommer glömma. det var riktigt jobbigt.. tårarna forsa som aldrig förr.. och jaa. jag kommer sakna er ngt enormt! det blir fest idag.. vår sista stund tsm.. bilder kommer senare.. men nu blir det lite bilder från idag.. inte så många men dock.









<333333333


dagen outfit:
tröja MQ
shorts: MQ
skärp: MQ
skor: converse-stadium

puss


kommer ni ihåg?


9B ♥..

9b,detta är till er..

07
kom vi till samma klass..vi kände inte många, vissa personer hade man aldrig sett förr.. efter tre års period har vi lärt känna varandra. vissa mer än andra.. men dock. klart. vår klass är inte perfekt. men ni är ändå underbara.. innan i veckan har jag inte kännt ngt såå.. aja, splittras det är väl inget såå.. men joo.. igårkväll/natt då börja jag tänka.. det är verkligen slutet..

minnena kommer jag inte babbla upp här
(är rädd att man ska missa ngt ) men kommer ihåg vårt första... rårödslägret.. thihihih det var riktigt roligt.. ahhhaa, mhh, och nu som senast kommer man ihåg köpenhamn och lärarmiddan! men ni är oförglömmliga och världens bästa klass!!!!

ja jag ska vara ärlig och säga, jag kommer verkligen sakna er!

början av 9:an @ ekenässkolan


&& jaa. de sägs att man förändras under tiden på ekenäs.. joo de gjorde vi med..



hahaha, mmh !
ni är verkligen bäääst!


slutet..

förlåt för jag inte har uppdaterat på rätt länge, men har haft mycket i skolan.. (låter sjukt och säga de när det bara är en dag kvar).. men igår var det lärarmiddan! seriöst, fyfan vilken kväll! ååh faan, asså! våra älskade lärare i arbetslaget hade gjort en film om världens bästa 9AB, jaa. tårarna kom såklart.. när man såg lärarna och alla runt och och den underbart fina filmen, då blev det jobbigt.. det är nästan som om att nu när jag skriver detta kommer tårarna.. helt sjukt.. igår var en sjukt lyckad kväll och det är en kväll men sent glömmer... idag var det talangjakt och triatlon och sånt shit.. väldigt chill om man säger såå..

btw. kommer lite bilder nu från igår..




världens bästa mentor!





fler bilder finns på facebook.

9b♥


JAG OCH CALLE KRISTIANSSON!



thihihihi, typ ngr år sen när vi var i bibione! ahahhah ;)

KÖPENHAMN VAR SJUKT BRA!

yeeh, tisdag redan ;O helt sjukt! igår var en sjuuuukt bra da! och vi åkte vid 9 och kom hem vi 00.00, as härlig dag, fast det regnade, men vafan då, lixxom , man får tänka så, sista gången vi gör ngt tsm och sånt :) men hade mega kul och folk fick upp mig i sånna idiotiska karuseller! HAHAHAH mmh, jaa0! DAVID*host* OTTO*host* HAHAHA, men kul var det iaf!

idag har det varit rätt chill dag! hade mitt livs sista tysklektion! & VANN KEXCHOKLAD! haha över lycklig! thihhhi! men jaa, nu ska ja snart hoppa iin i duschen, men först.. här kommer bilder från igår.











det var några och det har regnat df jag ser ut som jag gör! så ni vet! haahha ifall ni vill se fler bilder kommer det kanske upp fler på http://annarosasofie.blogg.se eller http://eerikathuresson.blogg.se eller facebook!


TIVOLI IMORGON DÅLIG UPPDATERING!

bara så ni vet , bilder kommer!  puss

dagen outfit jaa0



nu drar man till kristianstad och ...

..firar denna tönten! grattis världens bästa morbror i efterskott!

min gårdag i bilder!

amanda körde mig till stallet där erika befann sig med bellman.



sen drog vi hem till henne. åt, sen tog vi bilder:





senare på kvällen, tog vi bilder mot solnedgången..







kolla gärn hennes blogg också, http://eerikathuresson.blogg.se
bilder där ockås.  nu ska ja in i duschen sen bär det av till kristianstad.
puss


Mobilblogg på landet

just nu sitter man hos räka. blir att sova här inatt(yy. innan var vi hos bellman,så j*vla fin han är!!!!! tog några bilder på honom så dem kommer upp ikväll;d nu blir det ut och fota. hörs senare. puss

över glad!

yeeh, igår blev det jägers! yeeeeeeh, thihihi! ååh jag är typ överglad, jägers var bra.. och ja, nu mår min tå skit! faan igentligen att jag var där! men tränar inte denna vecka, så vilar den till spanien!  seeeyya!

såhär ser min tå ut idag.. ussch, hatar tår, men dock här har ni deN!:S


JADÅÅÅÅ!

fick inget sommarjobb(N) så blir att följa med farmor o farfar i 3½ vecka i kroatien i slutet av sommarlovet!! ÅÅH lyckligast just nu! :D:D:D:D CROATIEN HERE I COME!


hoppas på det bästa!!!





åååååhhyeeh!

nu är jag väldigt tröööött! men har haft en helt underbar dag! och att se min älskade syster så lycklig som jag gjorde idag.. helt otroligt.. skulle hålla tal, men blev ngr rader istället.. jag kunde inte hålla mig ifrån tårarna när jag såg hennes lyckliga ögon! det är helt otroligt! ÅÅH VAD JAG ÄLSKAR HENNE!!! men jag vill inte att hon ska bli stor!! vill fortfarande vara barn!!! vill stå med varsin maskros bukett i pyamas utan för huset vid vår äng och vara småå igen och vara hur lyckliga som! åååhnej, jag får ångest! min älskade lilla stora syster är stor nu!

bilder kommer imorgon efter frisören! puss på er världens bästa läsare!



iloveyou always and forever!

KVÄLLEN OUTFITT!




STUUUUUUDEEENT!!



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTERYSTER! UTAN DIG VORE JAG INGET!
ILOVEYOU MORE THAN EVER!!!! ♥


....


vårdcental & sjukhus

hejsan alla! kom hem vid halv åtta tiden från sjukhuset.. som ni förstod så i förra inlägget hade ja jäätte ont i min tå. nu går jag på kryckor och har jätte ont! innan idag skulle ja sticka till min sjukgymnast , så mamma hämta mig på skolan och sen körde vi dit.. igen trodde de skulle vara så allvarligt som en FRAKTUR=BRUTEN! men jo visst klart den ska vara de..dem röntga den och allt och sa den var bruten som en sprial? man bara jaha? så vi fick dra till lunds akutmottagning och se vad dem skulle göra där, gips eller inte..
men som tur slapp jag det men min doktor sa att det tar ca FYRA veckor innan den är helt läkt.. JAG BARA FYRA VECKOR! DET ÄR TRE TILL SPANIEN????!!!!

såå just nu ser det rätt mörkt ut för mig att få spela i spanien!!!!! :'((((((((((((((((



ha en bra kväll, ska försöka hoppa in i duschen nu, puss

MIN TÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

jag har typ ondast i min tåå, kan inte gå ordentligt eller ngt.. det måste bli bättre!!! liksom måste kunna gåå!;O
ååååh aaaaaaaj! asså förlåt om jag kanske bölar och sånt, men har såå satans ont!
åååååååååååååååååh min tååå!:( ska väl försöka sova nu.. puss




tisadaaaaaaaaaaaag!

jaa, tisdag.. jag är tröttare än ngn annan just nu! åhhhhhhhhhhhh träniing snart jjaaa0! nu sitter man bredvid syrrans kompisar som typ har deckat i soffan(Y) bra jobbat juee! hahhahahhahahaa ! samba tåget, jaa0! så går det! nu ska jag sova lite innen jag sticker träning!



puss

RSS 2.0