2010-2011!!!

Ska snart dra. så tänkte bara önska er ett gott nytt år, och smäll nu inte fingrarna av er! puss på er
halvakvällens ( inte bästa bilderna, men stressa när ja tog dem )
kommer bättre imorgon

JADÅÅ

JAPP, DÅ HAR MAN PRECIS KOMMIT HEM FRÅN MORMOR O MORFAR, NU BLIR DE ATT BÖRJA TA PÅ KVÄLLENS MAKE UP, SKA FÖRST INOM FARMOR O FARFAR INNAN VI DRAR VIDARE, SÅ VI HÖRS SEN NÄR JA ÄR KLAR SÅ FÅR NI DAGENS / KVÄLLEN DÅ!
GOOOTTT NYTTT ÅRRR!



JAG JUST NU

new year

tjena hallå, förlåt för man inte uppdatera igår, men hann inte. var i kristianstad hela dagen och hade inte möjlighet till data. nu drar man till stan och fixar det sista inför ikv, sen blir de hem till mormor o morfar och fika, sen hem och göra vid sig. vid 4 drar man vidare till landskrona, sen glumslöv! hörs senare!
ciaaaaaaao

i'm moving on

kusinerna och co har precis stuckit så nu sitter man här, snart blir det tv. hoppas ni haft en bra dag! jag har funderat på att kanske göra sån, de som verkligen ja kommer ihåg från år 2010, eller vad som hände i månad för månad. elr något liknande. imorgon eller på freda kommer mitt mål, elr löfte.
i'm moving on, you had your moments when you were as wonderful. but now I am not able more. I let you go, trying to find someone who is there that you never did ..

Vidio sam nešto najljepše u vama



29 december

heey yoo! hoppas ni mår toppen, de gör jag, men är MEGA trött!, och ja ursäkta för dålig bloggning igår, men jag rent ut sagt orkade inte. men jag hittade nyårsoutfit och en tröja och ett par trosor! sen nu imorse träna ja från 10 till halv 12. ikv kommer kusinerna. så blir nog inte jätte bra bloggning idag iheller.
saknar de..

to malmoee bitch

godmorgon. har sovit helt underbart bra i natt! mamma väckte mig vid kvart över nio, 45 min är man klar ;o rätt sjukt ;) om 10 min kör mina söta päron mig till stationen så blir det shopping i malmoe! vi hörs när jag kommer hem , (och förhoppningsvis kommer jag hem med en nyårsklänning.)
två av mina favorit ringar.. den svarta fick jag av erica i julklapp & den rosa tröjan jag har på mig. den hitta man på rean, mega skööön!

wherever i go

var precis ute och gick med rebecca i en timmes tid, och kom in för en stund sen , blir nog faktiskt gå och lägga mig snart. ska upp rätt tidigt imorgon för att gå en dag i malmö med erica, och se om man nu kan få hitta sin nyårs klänning! Vi hörs imorgon, puss på er !
bild från i somras.

nu är det bestämt

klockan var vid 18 och då sa pappa nu bokar jag! yes, de blir två skidresor nästa år. pappa har bokat en weekend i kläppen med familjen, så de kommer bli mega mys! sjukt härligt!

but it's over now

godkväll, hur har er måndag varit? min har varit slö, fy för, har inte gjort ett skit, riktigt skönt! mammi och pappi kom hem för någon timme sen och sa, elin vi har köpt ett nytt täcke till dig! åh dem är bara så bäst! ( jag har ju legat med raggsockar, filt, täcke och överkast och ändå frusit)! imorgon blir det att dra till malmö med erica och se om man hittar en nyårsklänning. sen vet jag inte! men vi hörs, seeya
jag just nu

något att fundera på..

tjenixeen på er! sorry för de blev lite så i inläggen igår. hahha precis när jag hade laddat upp de inlägget med kepsen och de så skulle vi åka så hann liksom inte. sen inatt sov jag hos erica. så aja.! men hade jäääätte mysigt igårkväll med tjejerna! vi snacka skratta och mös och hade de jätte bra! :) thihihi jag och erica vi badade en gång till efter tjejerna hade stuckit med hennes päron och martin! sen blev de rätt sent innan vi gick och la oss, typ vid halv tre. hahahah aja, sen upp vid nio och har precis tränat i två timmar så nu blir det in i duschen och bara slappa idag!
charmiga bilder man ligger inne med

keps vs mössa...

hmm, nu har jag de svårt. igår fick jag en jätte fin mössa, nu blir svårt och välja, men jag tror mössan vinner nu i vinter!
ps. ladda nog upp de förra inlägget för tidigt ;)ds

farboret

ikväll blir de liten "tjejkväll" hos erica i farboret! vi ska bada tunnnna och ha de riktigt mysig. vi hörs när jag kommer hem där ifrån! puss

26 december - rea rea rea rea rea

goddag alla! hoppa ni haft en kanon dag! har precis kommit hem från en shoppingrunda med mammi! hitta mycket fint och trodde faktiskt inte att ja skulle hitta allt på rean, men fan ta mig, de gjorde jag :D gött för plånkan, så finns där nog utrymme för malmö någon gång i veckan också ! inget batteri i kameran så de jag fynda idag kommer upp när jag har de på mig ! men ni kan ju få veta vvad jag fynda;)
  • ett par jeans
  • en stickad kofta
  • två stickade tröjor
  • två skjortor
tror faktiskt att det var allt, men såklart, en super nöjd elin:D
( ifall ni ser den, så den tröjan under jeans jackan fick jag av syster i julaaklapp!)

25 december

godkväll! förlåt för dålig update, men kom hem sent igår och stack tidigt idag till landskrona för ännu mer jul firande! så är precis hem kommen och är såå mätt och trött så ja vet inte var ja ska bli av!
men min jul har varit jätte bra, fått mycket fint! har tex fått
  • Pengar
  • Presentkort
  • Massage
  • Mössa
  • Hudvårdsprodukter ( i mängder )
så jag är jätte nöjd. imorgon bär jag och mamma till nova lund och tittar till rean ;) och hoppas på en klänning till nyår. men ska nog inte hoppas för mycket!
jag just nu :
min nya tröja av mamma och min fina TIN TIN tröja, och kvällens smink!

den efterlängtade julafton

God jul! vaknade denna julaftonsmorgon av en klapp på kinden av mor min , och ett god jul elin! mys på de! när jag och systeer kommer upp så har vi fått varmchoklad med grädde och värsta goa frullen! sen låg där två julklappar under granen också. och där låg varsin tröja från tomten! mycket gossssssssig! dagen har börjat bra, och de kommer blir bättre. jaag är helt uppspelt vad folket kommer tycka om mina julklappar! ska dra och måla mina naglar nu, sen halv tolv drar vi till kristianstad( de blir rätt tidigt iår pga kusin som ska jobba ikv, så gör allt som vi brukar göra fast tidigare för hon ska få vara med på allt). Men hoppas ni får en kanon dag och får de ni önskat er så hörs vi imorgon! ännu en gång, God jul!!

23 december

har precis käkat underbart god julmat med familjen! ikväll blir det mer julmys med familjen så måste kila nu, vi hörs imorgon, god jul på er! :D
ja julen 5 år sen i landskrona ..

i'm just wan to dance

snöstorm? ääh bara lite. har precis julstädat mitt rum. har tanken på att sätta på ansiktsmask och sen hoppa in i duschen, hår inpackning kanske?, man är ju så gott som insnöad så blir att umgås med familjen och datan idag.
&just nu har jag och min syster förbud för att gå till storarummet för mamma o pappa skulle fixa något. ja hmmm, julklappar till mig och amanda kkanske?? hahahha ja tror de.
nu mitt i julen och vinter drar ja till med en sommar bild från åhus..

dan före dopparedan

pappa väckte mig vid halv sju och sa att han inte kunde köra  mig till erica.. för de snöade för mycket. så de var bara att somna om. vaknade vid elva av att pappa komemr in på rummet och säger " elin du har snart snö ända upp till fönstret" man bara INTE OK??? han har varit ute och skottat snö i snart två timmar och då har han bara skottat halva uppfarten.. hmm. ajaa idag blir det bara att vara inne ser det ut som. och så in de ssista julklapparna. imorgon klockan 12 bär de av till kristianstad och fira jul med kusinerna! vi hörs , seeya

något annorlunda

ska upp tdigt imorgon, ska dra till erica vid kvart över sju om nu vädret tillåter de så vi hörs senare! godnatt

take a look at me now...

hellooja, hemma från en väldigt kall och trevlig dag i Landskrona med mina tjejer! det blev att johanna också hänkade. riktigt trevligt hade jag med mina girls, de blev lite julshopping för johanna, för mig blev det bara en ögonskugga och erika ngn fotobox(?) hahaha aja, rätt fräck var den! kom hem vi halv 6. så då käka vi och sen nu har jag och min kära systerr precis gjort lite julgodis(Y) nu ikväll blir det bara att ta de lugnt.. imorgon bitti blir det dra till erica i farboret och bada tunnnnnna med trevligt folk! så vi hörs efter det ! ni får ha det så bra så länge! puss
landskrona karnevalen 2010, bästa vän och jag.
landskronakarnevalen 2010, (på kvällen) johanna och jag

to LA bitch

godmorgon! vaknade vid 9 efter nästan 12 timmars sömn. nu har jag precis blivit klar nu ska ja snart ta bussen till Landskrona och där ska ja träffa erika. fika och sånt mys blir det , så vi hörs sen när jag kommer hem, tar med mig kameran men får se hur mycket den kommer användas, men ha en bra onsdag!
halva dagens!

en annan dag imorgon

ja tänkte bara säga att jag är jätte trött, ska nog faktiskt snart gå och lägga mig. imorgon drar jag till landskrona och träffar erika och fikar och sånt mysigt! så får se om jag hinner med ett inlägg imorgon före jag drar. tar bussen redan vid halv tolv!
hitta ett gammmmmalt collage från förra vintern.

something in you eyes

godag, nu är de fantamej JULLOOOOOV! fyför vad skönt! började jullovet med att jobba fyra timmar hos mamma, få se hur mycket de blir i lön, men rätt okej faktiskt! nu blir det snart käka och sen blir de nog fixa klart mamma o pappas julklapp, annars bara ta de lugnt.  seeya
dagens....
stickadtröja- H&M
pälsväst- JC

sorry, i dont blame you

förra inlägget behöver ni inte läsa.. men ja, jag är inte jätte pigg på att blogga idag. så vi hörs imorgon, då borde jag vara gladare i och med då har vi jullov! godnatt och så!

gotta be somebody

något jag aldrig kommer förstå med kärleken. de är att man vet aldrig om det är en själv som är problemet eller ifall den andra gör fel. jag vill förstå vad som händer, jag vill förstå dig. du är inte komplicerad men ibland svår och tyda. ditt namn säger mer än tusen ord, blir varm bara ja ser namnet.! du är ofta i mina tankar och jag  börjar fundera om jag gör rätt val. ge mig något tecken så jag är säker på vad jag gör.
bara tankar..

jag offrar allt jag har..

hej. dagen idag har varit såååååå onödig. har inte gjort ett skit idag. helt seriöst. imorgon blir det en timme i skolan sen JULLOV!!! , sen blir det nog nova med syster och fixa det sista! och får itne träna denna veckan iheller. så ja.. blir och sitta här. men vi hörs sen


you are something special to me..


gå din egen väg

tänkte bara säga godmorgon och önska er en bra dag, måste rusa ner till bussen nu. Hörs sen när jag kommer hem!

jag tänker på dig...mycket

med denna bilden från bled i somras så säger jag godnatt, så hörs vi imorgon, puss godnatt!♥

du förändrar en hel värld

då har sundströms precis åkt hem. så nu sitter jag här och ska nog snart byta om till mysdressen. 2 dagar kvar till jullov och de är såå jävla göött! jag hittade ett nagelack idag och bytade julklappar med erika idag, och fick två armband, så mycket nöjd :D
charmiga små troll

BURHAN G


everything changes..

ändrade planer, det blir centersyd om en timme, men nu sitter man med en målad han och väntar på syster..
hade lite roligt vid webben precis.. ;)




somting i wan to show you

godmorgon! sovit gott? ja de jag iaf gjort. blev sent , men är rätt pigg ändå. nu ska jag käka frulle, sen blir det nova med erika , systeer och systrarna christoffersson! så vi hörs senare! ciaaao

jag vill inte känna den obehagliga känslan igen...

kvällen festligheter har varit jätte trevligt. åt gott, snacka och bara umgicks. riktigt mys hade vi. spelade sällskaps spel, hahahah rösterna höjdes, men de var kul iaf! hahahhaa, och såklart vann mitt lag ;) thihii
nu blir det bädden så kommer bästavän hit imorgon rätt tidigt, så då blir det nova. vi ser när vi hörs imorgon, puss och godnatt och sov gött.
<3 miss you

kvällens..

här kommer kvällens godingar!
favoit riingarna!!!

det är ett under att de går så bra..

godmorgon , eller ja goddag ! har precis städat klart mitt rum. snart blir det hoppa in i duschen och måste nog pyssla om håret så blir nog en hårinpackning också! klockan 16 kommer några vänner till familjen och de blir nog att vara hemma idag med. kvällens kommer senare!
imorgon kommer bästavän hit och de blir nog en trip till nova med syster och henne. men de ser vi då.
ha de bra så länge, pusss
miss åhus!

angelina jolie??

har hört de rätt mycket att jag är lik henne och att våra läppar är jätte lika ?! är de sant ?

people change..

har precis sett klart karate kid! assååå älskar filmer, hur söt som helst! ifall ni inte sett den, SE DENN!
nu blir det seriöst snart sängen , är as trött och känner att jag snart behöver en dejt med kudden!

Pray

pray-justin bieber

hoppas på en förbättring.

godkväll. har precis käkat en underbar middag. pappa kom hem vid halv 6 tror jag hon var, och fråga om jag ville hjälpa honom, så de gjorde jag! det blev faktiskt jätte gott. sen satt vi och snacka och sånt som de var länge sen vi gjorde. nu ska jag och syster snart ner till hemmakväll och köpa lite godis och sånt och hyra karate kid. sen blir det bara ta de lugnt och mysa med familjen, det var ett tag sen man gjorde det.

snön faller utanför mitt fönster

godaaaag! sitter och kollar på top modell. har precis käkat våfflor och ja, en bra start på helgen!  skolan idag har vi inte gjort något vettigt seriöst, inte nått. ikväll blir det nog hemma kväll. men inte 100 hade hoppats något skulle hända, men får se.! vi hörs  senare, nu är de utröstning på top modell, vi hörs sen! seeya

time to wake up

godmorgon! ska snart springa ner till bussen för att ta mig till skolan, när jag kommer hem, då är det HEEEELG! vi hörs sen ciaao
halva mig idag

drömma går bra

sitter här nu, har precis fixat klart med juklappar,(sköööönt) nu tänkte jag vända mig mot sängen och drömma mig bort. godnatt snyggingar, vi hörs imorgon!

just like heaven

något man verkligen inte kan sluta älska!

något som föll från himlen..

har äntligen kommit hem , ifs, har varit hemma i typ två timmar !:p men fick sluta 2 timmar tidigare, de kan man väl inte klaga på?! erica ska snart dra på träning så och snart kommer syster så ska vi hålla på med julklappar och sånt.
blir att erica sover här ikv, för hon kommer inte hem!!

in school

sitter här och sitter, snö storm ute och inget elin pallar med, snart  jultalrik på lunchen!  sen sv, då blir det uppsaaats :( sen har vi uls och då får vi tillbaka provet..  sen väntar erica på mig hemma, sen blir de att ev att häänka träningen, ikv blir det fixa ihop julklapparna md syster.

hörs sen, !!

hilf mir fliegen

du fick mig känna mig levande. du fick mig känna mig varm i den kallaste vind.
dagens real.

jag gillar det jag ser..

har precis kommit hem från lund med syster. riktigt kalllt! men fick handlat typ allt! men kan tyvärr inte berätta vad jag handlat för folket som jag köpt julklappar till, de läser min blogg! hahahahh, men kan säga att jag var ego och köpte en skitsnyggg ring iaf till mig själv(A)

that's the way it goes

har varit hemma i snart 40 min, nu drar ja till stan och fixar grejer,ssen blir det dra till lund med syster
vi hörs ikv!

every time i close my eyes it's you i seee

nu sticker jag på möte med min mentor. vi hörs när jag kommer hem. ciaaao
dagens..

något som går bra kan bara bli bättre

godmorgon! vaknade vid halv tio! har precis käkat frulle och städat mitt rum, nu väntar man på att strykjärnet ska bli varmt så man kan stryka sin tröja, sen fixa sig. blir möte med min mentor halv ett. halv fyra tar jag tåget till lund och då blir det julshopping med syster! hörs sen :D
fruktansvärt gammmmmmmmmmmmal bild, var nog på min första header! hahahahah

utan dina andetag

sitter här och muppar.. ledig imorgon ju, så sitter uppe lite längre. tänkte bara säga att detta blir det sista inlägget idag, så vi hörs imorgon, puss!
siitter i min nya tröja...

alla kan göra fel

hahah jupp, alla kan göra fel och ja, de blev lite fel i de förra inlägget, men nu är det fixat, eller ska vara de iaf. någon som har ngn ide iaf, vad som finns och göra, ?! öppen för förslag
nu blir det nog se sverige-frankrike.
ha en fortsatt bra kvääll
nyår i fjol.. bästa vän, saknar dig!

visa ditt intresse, eller förlora mitt

sitter här och funderar på vad som händer på nyår.. asså jag har verkligen inte den blekaste.. hoppas något jävligt skoj! iaf, fick våra grejer från handbollsgymnasiet idag, T-tröja, mjukis dress, väska, strumpor och shorts! ändå okej, ifall man inte betalar ngt själv! iaf, snart mat sen ledig imorgon, eller ledig och ledig, blir sticka till skolan halv ett och ha möte med min mentor, sen dra till lund med syster :)
loveyou <3
seeya

springer ifrån framtiden

sitter i skolan har pracis haft data, en lektion kvar, sen slutar man!
blir inte träna sen , ont i höft rygg, så får inte träna idag för daddy.. men nu måsta jag dra, have it

himma i skåneland

godkväll, det blev lite bloggning där uppe trots allt. de var vissst fler tal som hade med sina datorer så de var ju bara till att gilla läget :d hahahah, aja, de gick bra för oss, vidare till steg 4!!! och sen igår direkt när vi kom hem stack man (så dum som man e) till lussevakan, och nu fick jag ta smällen, äääääär såååå död!  ikv blir det faktiskt att lägga sig tidigt! så ja! men vi hörs, ciaao!
btw, hoppas ni haft en bra helg ni också!<3

TAGGAAA

nu drar vi snart till hallen och klockan 17.30 blåser matchen igång!


sitter och chillar på hotellrummet!

yeeah , har precis käkat hotellfrulle, ni blir de snart att fixa sig inför snöbollskrig med tjejerna, sen dra till hallen och käka. sen back to the hotell, sen tagggaaa!!!!!

nu kommer några goa bilder på några goa töser!



hörs senare, ciaaaaao!

nu drar vi..

nu drar vi snart till bollnäs och spelar SM steg 3!! sitter här har precis tryckt ner allt i väskan och stängt den. och vi skulle packa smart... hmm de har jag nog gjort! hahahahah, aja nu måste ja fixa lite innan vi drar ! have it. hörs på söndag!
här i min rosa tröja och lag mössa, niiiice!

något jag är stolt över

aja bilden är lite cp, men gjorde den snabbt. tog av tandsställningen idag. här har ni tidens gång!

ÄR SUPER NÖJD:D

something i dream of

godkväll. sitte här och sitter. sa snart slå upp samhälls böckerna. har tränat och de känns okej! men aja erre sittter här och skriver eng och ska nog också börja göra nytta. seeeya
vårt normala vi

efter jag såg detta så ..

grät jag och jag fick rysningar hela videon. tog den av http://josefineekberg.blogg.se blev bara så tagen..
de är värt att se de..

piece of my heart

tjena hallååjja! sitter här har precis pluggat klart. så tänkte då kan jag väl lika bra blogga nu också! väntar på att maten ska bli klar sen måste ja bli förhörd på läxan. det blir nog och sitta här resten av kvällen. är as trött och mensvärk på de, åååh jaja.. !!!!
& juste, vi typ julpyssla idag med klassen i nästan två timmar, hahahhaha, fy vad vårt klassrum blev fint asså ;)
titta så fint julkort (A)

så länge jag vet att du är min, kan jag leva

godkväll! har precis blivit klar med matten, eller ja klar och klar pappa håller på med en uppg som jag inte fatta, och du de gjorde han inte iheller! ahahahah så vi har suttit med den ett tag, så nu sa han gå du och gör annat så fortsätter jag. taaack! om en timme blir det träning i två timmar sen blir det hem och sooooooooova!!!
nu blir det kolla danmark-norge!
och tänkte berätta denna bilden tog jag en dag efter jag fått tandställning och i övermorgon åker den av! har haft den i 16 månader då. finalyy!!!

seriöst snack..

godkväll. har precis pluggat klart, så nu blir det att börja byta om så drar vi och hämtar nelly sen, så blir det träning för hela slanten...
asså jag måste bara berätta min vecka för er.. asså den är full...
Måndag (idag):
skola, plugga träna
Tisdag:
skola, plugga, träna
Onsdag:
skola, plugga
Torsdag:
skola plugga träna
Fredag:
skola,plugga och till bollnäs och spela SM
Lördag:
SM-bollnäs
Söndag:
spela, plugga ev lussevakan
sen är det måndag och skola igen.. asså, när ska man hinna leva...& juste sen måndag prov, tisdag matte "prov"..

that's the way it is

sitter och kollar på top modell, sen blir det plugg och sova, sen träning ikv.
skolan var chill och nu är de bara tre dagar kvar!!! detta var inget roligt inlägg, men har inget och skriva! seeya

I'm falling for you, promise to catch me

nu blev hela kvällen helt upp och ner. så nu gör jag som strutsarna, gräver ner mig i sängen godnatt

i'm sold

jag är helt förälskad!
sitter här och ska snart sova, och skola imorgon, och full rulle hela veckan

kepsen är på

sitter med kepsen på, har precis pluggat lite. blir väl att snart ut och gå med hanna.

my heart beats for love

tjenaaa läsare. match mot trelleborg, vinst med 23-11, gick rätt bra..nu har jag och min familj precis bakat pepparkakor. mumms på de.! nu ska ja bara sitta här typ tio min till. sen blir det att plugga lite med provet som vi har på torsdag. i och med att ja måste träna varje dag denna veckan, SM till helgen jue.
hörs sen

the strong words

ja, då säger jag godnatt.ska spela match imorgon, så måste sova nu och sånt, men vi hörs imorgon, godnatt!

tillbaka till verkligheten, betyder inte att du inte ska drömma

att veta att du är omtyckt, de är som att äga en skatt. men att veta att du är älskad, då har du vunnit över världen! för då har du allt. ifall man låter pengarna styra livet, då lever man inte så som man vill. välj din egen livsstil och låt dem som älskar dig följa med. tvinga dig inte till något du inte vill, de är inte din livsstil!
jag skriver detta just bara för att jag vet hur det är. det har tagit lång tid för mig och hitta mig själv och veta var jag står. jag har folket runt om kring mig, dem jag är omtyckt och älskad av, det är dem som får mig att kämpa. alla har sina stunder då allt bara går fel och när man är allmänt nere. När jag väl har dem stunderna så finns där alltid folk man kan lita på, som man vet alltid lyssnar, eller bara står där om du skulle falla.
att en person kan göra så de känns som man lever ett nytt liv. det händer inte ofta och när det väl händer, är de bara att ta vara på de. jag har lärt mig detta genom dem som får mig och stå på mina egna ben. dem har fått mig att inse, de är mitt liv och att ifall jag bara vill, så kan jag klara allt.!

jag vill bara kunna slänga mig i era armar och bara veta att ni kramar tillbaka, sänder en tanke, de skulle vara en hel skatt, de skulle vara allt!
ifall jag fick chansen att krama dig igen, skulle jag ta den igen direkt. jag skulle stå ute i kyla, frysa sönder, bara för att få veta att ja skulle få vara med dig igen. tankarna om dig finns dag in och dag ut, bilder av dig skapas i mitt huvud och jag kan känna mig helt lost i mina tankar, för du vilse leder mig. ibland vet jag inte ens var ja ska börja. folk undrar hur jag mår. varför ljuga? jag mår bäst, bara jag får tänka på dig.
______________________________________________________________________________
jag tvingar er inte att läsa, men nu hade jag tiden, nu hade jag tankarna till att skriva, och jag står för exakt allt som står här.

något av de bättre

du fick reda på min bakgrund, du accepterade den,
du fick mig känna mig levande.
du gör så jag finner lycka. du är världens solstråle. du är allt de bästa.


alla bloggare har ngt som är deras bästa köp

jag älskar min keps...
kissie älskar sina bröst¨
kenza älskar sin hund..
alla har ngt ;)
ahahahahhaha, inte sant?

innan festen bilder

..bjuder på dem flesta! &&& de är mobil bilder så inte jätte bra kvalitttte!
kvällens nu också..
tights: gina
linne: gina
kavaj: H&M
skor: skorett
smycken: övrigt..
svar på kommentar : haft bra helg hittils?:)
ja du, det tycker jag:)

back to reality

efter denna helgen, måste jag nog nyp mig i armen, riktigt go helg, glumslöv/landskrona. jappjapp. kom precis hem. nu väntar man på maten ska bli klar, sen blir de bara ta de lugnt, match imorgon.

lördag med en systemkamera

var ute och fota med erika precis typ. fast de blev inte så många som de brukar bli, i och med att vi frööös som F*N om våra fingrar. kallt ute men inga vonta.. dumt dumt. men iaf, det blev några iaf. och dem kommer här!






något av det bästa är du!<3

she will be loved

godmorgon, eller ja kanske goddag! jag och bästavän vaknade vid halv elva efter en kall kväll. vissa stunder var bättre än andra men men. vi stack hem vid tolv. somnade vid ett var hon nog. nu har vi precis duchat och håller på och fixa oss. sen blir de ut med systemkameran. sen får vi se vad som händer..  :D
bilderna kommer sen och de gör nog gårdagens med! thihih

ha en fortsatt bra lördag, så hörs vi sen!


alla har vi varit små..

skulle hitta ett klipp till en i klassen, som var sen 2002 på youtube. så hitta jag massa gamla "band" som jag alltid lyssna på när jag var liten! hahahaha...
ni kommer tycka jag är helt sjuk!:P AHAHAHAHHA

hörde jag rätt, HELG???

sitter här och dunkar på musik..taggar inför kvällens händelser! top modell börjar om 20 min och då hade jag tänkt vara klar med packningen så ja kan se de klart! klockan fyra kör mamma mig till glumslöv.  klockan 20 börjar kvällens festligeheter. ifall ni har tur, kanske kvällens kommer ikväll. men inte riktigt säkert. vi hörs imorgon annars! ha en jätte bra fredag!


kallt ute o inga vontar

var precis ute med en riktigt saknad unge! rebecca, de var kul och träffas och snacka med dig! iaf nu fryser jag ngt enormt, ska snart in i duschen och sen sova. have it

jag är verkligen lyckligast!

helluuja! sorry för dålig bloggning, har inte riktigt varit på humör.. huevärk och sånt. så blev ingen träning idag, har bara pluggat matte och försökt förstå...HAHAAH. men nu sitter ja och läser bloggar och lyssnar på musik! imorgon vet jag inte om de kommer bli så mycket bloggning. ska iväg till glumslöv/ landskrona, så får se hur mycket de blir! have it!

kung av kungarna

godkväll. siitter här och har precis pluggat klarrt. för er som inte har mig på facebook så är de så att ja skulle på en fest på fredag, var och handlade outfiten idag och var verkligen super nöjd, men jo tror ni inte den är inställd då?!1åhhhhhhhhhhhhhh assså jaja.. hm.
iaf, det är första december idag och det menads med att man får äta från sin chockladkalender idag (A)  och att det bara är 23 dagar kvar till julafton!
min chockladkalender

RSS 2.0